[]

Mama sandalyesi?

1. IKEA ANTILOP www.ikea.com.tr
2. Lava Baby www.hepsiburada.com

sizce hangisi ve neden?
300TL ye kadar ek önerilere de açığım.

 
ikea klasiktir
cabuk temizlenir ıslak mendille
digeri pislik icinde kalacak cocuk sıcacak kusacak yemek bulasacak
ikea ile iki cocuk buyuttum
  • kingcyrax  (22.08.19 10:20:53) 
ikea ayaklari hic saglam durmuyor, ayak gergileri yok, bir sure sonra plastik alanlar esneyebilir

oburu daha saglam duruyor

alternatif
www.e-bebek.com
  • exlibris  (22.08.19 10:28:26) 
ikea antilop.

bizim sıpa onunla büyüdü, inanılmaz sağlam. hala taş gibi duruyor. yarın bir sıkıntı olursa tepsi kısmını yeniden alabiliyorsun. temizliği kolay, bulaşık makinasına atmışlığım var komple.

taşıman gerekirse işin son derece kolay. lazım olursa küçükken kullanmak için ilave destek minderi var.
  • babilbaligi  (22.08.19 10:53:35) 
iki çocuğumda da antilop kullandım-kullanıyorum.

temizliği pratik. sağlam (üstteki duyurudaşın dediği gibi plastik esnemesi gibi hiçbir problemle karşılaşmadım, karşılaşanı da duymadım). ön tablası ayrıca satılabiliyor. ön tablası eskirse veya canınız istediği zaman değişebilirsiniz.

bana göre tek dezavantajı, ayakları koyma yerinin olmaması, ayakları sallana sallana yorulabiliyor. onda da şöyle bir şey var yalnız, ayak koyma yeri olunca da bu sefer çocuk ona basıp ayağa kalkmaya çalışabiliyor, düşme tehlikesi doğuyor o zaman da.
  • yemrem  (22.08.19 10:54:22) 
IKEA çok kullanışlı. Ayakları çıkabiliyor kolaylıkla, sağa sola götürebiliyorsun. Tatile yazlığa vs.
Ancak yaş ilerledikçe tehlikeli hale geliyor, içinde ayağa kalkabilir, sallana sallana devrilebilir, o anlamda riskli. İlk zamanlar için (ya da ileriki yaşlarda sürekli yanında bulunmak koşulu ile) rakipsiz.

  • stanley weber  (22.08.19 12:28:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.