[]

Win10 Güncelleştirme ve Güvenli Mod sorunları

Orijinal Win10 Home, 1903 08 KB4512508 güncellemesi iniyor, yeniden başlıyor yükleniyor %90 oluyor sonra güncelleştirmeler yüklenemedi geri alınıyor diyor.
hata kodu: "0x800f0922 üzerinde yükleme başarısız oldu"

"güncelleştirme kısmından 'sorun giderme'yi deneyin" demişler; çözüm olmadı.
"disk temizle>sistem dosyalarını temizle" demişler; çözüm olmadı.

engelleyen bir şey mi var? güvenli modda açayım dedim o da ne güvenli mod yok. Normalde açılışta F8 ile ulaştığım ekran açılmıyor.
şurada tarif edilen hiçbir seçenek işe yaramıyor:
support.microsoft.com

msconfig altında önyükleme seçeneği altında OS görünmüyor ve oradaki tuşların, kutuların hiçbirine tıklayamıyorum:
snipboard.io



ne yapabilirim?

Not: yakında zamanda sistemi SSD'ye taşıdım, sabit diskteki boş-dolu, winretool vb ne kadar bölüm varsa birebir taşıdım. Şu ana kadarda sorunsuz çalıştı. Aslında şu an da sorunsuz çalışıyor ama bu durum neden olur?

 
sorunun cevabı notta gibi. temiz bir kurulum her zaman daha sağlıklıdır.


  • tolga¿naber?  (22.08.19 00:12:50) 
hocam
oncelikle temiz sıfırdan kurulum yapsanız daha iyi
ama
tasımaya üseniyorsanız
interneti iyi olan bir yerde
güncelleyin
o saatte bilgisayara baska islem yaptirmayın sadece o güncelleme icin deneyin
yemesi lazım
büyük ihtimalle oem windows kıllıklar yapiyor
ama günceller
  • kingcyrax  (22.08.19 09:22:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.