[]

doğru diş fırçalama tekniği nedir

dogru teknikten kastim macunla fircaladiktan sonra agzi normal suyla yikamak mi yoksa yikamamak mi? macunda florur var diye, iyi degil cok az surun. yutmayin zeka geriligi dahi yapabiliyor. deniliyor.

gecen denk geldim, dis hekimi dis macunu disi onarmak ve islem yapmak icin 13-27. dakikalar arasina ihtiyac duymaktadir. agzi fircaladiktan sonra yikamak yarim saat icinde yemek icmek cok yanlis ise yaramiyor diyordu. sadece tukurerek florurden nasil kurtulacagiz. bilgisi olan anlatabilir mi lutfen tesekkurler.


 
Florürsüz diş macunu kullan,
Diş macununu fırçaya mercimek tanesi büyüklüğünde sık,
Islama,
Her bir dişi beş sefer olacak şekilde, diş etinden uca doğru hafif dairevi hareketle dış ve iç taraftan fırçala,
Sonra azı dişlerinin birbirine temas eden taraflarını fırçala,
Dili dipten uca doğru birkaç kez sıyıracak şekilde fırçala,
Ağzındaki macun fazlalığını tükür
Fırçayı yıka.
  • Mirket  (21.08.19 23:00:51 ~ 23:02:09) 
Florurlu dis macununu biramani oneririm. Florur insanlari itaatkar yaptigi icin askerlerde kullanilmis ilk.
Her gun oil pulling yapamk da guzel bir sey. Her gun olmasa da haftada en az bir cok sey fark ettirir.
Bakir dil siyirici, dis ipi, haftada bir misvaklamak... amac agiz sagligi ise, fircadan ote bircok yol var.
  • janderzel zartanyan  (22.08.19 17:07:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.