[]

İyi internet servis sağlayıcı tavsiyesi

Selamlar,

Biliyorum bu konuyla ilgili onlarca başlık açıldı burada ama güncel bilgi olsun diye tekrar soruyorum. Normalde yurt dışında yaşıyorum ama 1 aylığına Türkiye'ye tatile geldim. Ben burada yokken peder gitmiş ttnet'le sözleşmesi bitmesine rağmen yeni sözleşme imzalamış, üstelik yeni VDSL2 modem falan aldırtmışlar adama. Ama en büyük skandal halihazırda 16 megabit olan interneti 8 megabite düşürmeleri. Adam 65 yaşında yaşlı adam, konuyla ilgili bilgisi 0. daha iyi internet istiyorum demiş, herifler resmen dalga geçer gibi 16 megabit üstü hız çekecek modemi aldırtıp, sonrasında 8 megabitlik paketi önermişler.

Neyse bu skandaldan sonra hazır buradayken başka bir internet servis sağlayıcıya geçelim dedik. Bugün iptal yazısını da verdik hem telefonla hem bayiden. İlk aklıma gelen isim Turk.net, ttnet cezasını falan da ödüyorlarmış, altyapınız 35 megabiti kaldırıyor onu 75'e bırakalım diyorlar. Üstelik taahhüt falan da yok. Ne dersiniz? Başka önerileriniz olur mu?

 
Hocam bende sıkıldım bu ttnetten taahutum bitiyor 16mb sinirsiz internete 2 yil taahut ve 84.90 istiyorlar ayni sekilde sorgulattim turk.net 35 mb altyapinuz uygun sinirsiz 75 dedi.. turk.net kullanan oneren varmidir gercekten.. bende onerileri bekliyorum..


  • zifirnikotinkarbonmonoksit  (21.08.19 23:04:46) 
ben millenicom kullanıyorum. bölgede altyapı 85 mbit kaldırıyormuş. yine de kesinti sorunu filan yaşamamam için 50 mbit önerdiler. 47-48i sorunsuz görüyorum. yaklaşık 1 yıl oldu henüz hiç kesinti de olmadı. üstelik akksiz, kotasız, tahhhütsüz. tv ihtiyacımı da görüyor.
bağlantı tipi vdsl2

  • tururo  (21.08.19 23:13:39) 
Alternatif olarak Netspeed de olabilir.75mbps taahhütsüz kotasız internete 76₺ ödüyorum.Ttnet altyapısı kullanıyor


  • arenas  (21.08.19 23:32:38) 
Ben turknet kullanıyorum 19 Aydır kesintisiz ve hız düşmesi olmadan kullanıyorum.
50mbit'e kadar yani 35mbit hız 75 Tl. Ben 85 Tl'ye 100mbit'e kadar hız alıyorum 84 mbit hız alıyorum.

  • kitik  (22.08.19 09:42:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.