[]

Ayvalık-cunda adası

1) Ayvalık-cunda adası arasındaki feribot ücreti ne kadar?
2) Nerede ayvalık tostu yemeliyiz?
Teşekkürler


 
1)Ayvalık-cunda feribot ücreti yok çünkü ayvalık'tan cunda'ya minübüsler gidiyor(karayolu ulaşımı var
2)ayvalık tostu nerede yenir biraz zorlu bir soru.çarı bölgesinin ilerisinde bir sürü tostçu var,onlardan biri iyidir.

  • red hot chili  (21.08.19 21:51:00) 
1. Ayvalık - Cunda arası feribot değil de yarım saatte bir kalkan küçük tekneler var. Tek yön 6 tl. Minibüsse yanlış hatırlamıyorsam 3,5 tlydi. (Geçtiğimiz hafta oradaydık ve tekne de minibüs de kullandık.)
2. Yemediğim için yorum yapamayacağım.

  • okuyamıyom ben ya  (21.08.19 22:03:24) 
1-ayvalık cunda arası küçük bir köprü var. hatta türkiye'nin ilk boğaz köprüsü diye aratırsanız bulabilirsiniz yani ücretsiz bir şekilde aracınızla geçebilirsiniz.
2-esnafa sorarsanız daha net bir cevap alırsınız. ama öyle incik boncuk satan turistik esnafa değil daha çok kahveye, berbere veya bakkala sorun.

  • golgi aygıtı  (21.08.19 22:06:51) 
4 gündür ayvalık'tayım.

ayvalık cunda arası yürümeyle 15dk. cunda'nın merkezine bir 20dk daha yürümeniz gerekir. otostop da çekebilirsiniz ben bugun aldım 2 kişiyi mesela. feribot falan yok. aslında cunda'da pek bir halt da yok. ayvalık'ın ara sokakları cunda'dan daha iyi. taş kahve falan gereksiz. bir tek rahmi koç müzesini ve kitaplığı gezebilirsiniz.

ayvalık tostu emin ol burada yenmez. her yer piliç sosis, piliç salam. eritme peyniri dedikleri en kötü tulumdan muhtemelen. merkezden tulum aldım kendim tost yaptım, sonuç mükemmel. en iyi yer dedikleri yerde yediğim ayvalık tostunda o peynirin tadından eser yok. isim vermiyorum "ayvalık tostu burada yenir" gugıllarsanız görürsünüz.

istanbul'da kocaeli'nde sakarya'da çok daha iyi ayvalık tostları yedim.

aracınız olmadığını varsaydığım için ortunç yoluna falan değinmiyorum. oralar güzel bak.
  • bisorumvargaliba  (21.08.19 22:22:19 ~ 22:24:04) 
Teşekkür ederim :) araç da var da deniz yoluyla ulaşım önceliğimiz olsun demiştik


  • bitse de gitsek  (21.08.19 22:31:48) 
1'e herkes cevap vermiş.
ben 2 için geldim.

avşar büfe'de
  • neo  (21.08.19 23:40:13) 
bende 2. ye geldim. aşkın tost evi. yanına ayran almayı unutmayın. ayrıca ayvalık tostu sizin istanbul'da yediğiniz bir tost değil başka birşey. görünce anlarsınız demek istediğimi.


  • penguen kral  (22.08.19 09:54:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.