[]

Mac OS x tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar.

Bir adet 2012 mid macbook prom var genelde günlük işler ve bazen dota için falan kullanıyorum. Şimdi bunu biraz geliştirmeye karar verdim ilk iş ssd aldım crucial 240gb sonra rami falan alıcam da ssd kuracağım akşam ama bu model için en iyi os x sürümü hangisidir nereden bakar bulurum? Şu an mojove mi mojavr mi ne var memnun da gibiyim ama bilemedim ne dersiniz?


 
el capitan cicek gibi olur. high sierra falan kasar biraz.


  • alperz  (21.08.19 21:59:19) 
hocam aynı aletin ram'i 16gb'a çıkardım ve 250 ssd taktım (samsung evo), mojave yüklü hiçbir performans sıkıntısı yok. zaten bildiğim kadarıyla mid-2012'ler için mojave son sürüm, oradan devam ederseniz daha 1-2 yıl sıkıntısız götürür. eski sürümlere zaman içerisinde uygulamaların desteği bitiyor, o yüzden diyorum.


  • plutongezegendegilmi  (22.08.19 09:10:44) 
bende de mid 2012 var. gayet başarılı. tavsiyem 16gb ram.


  • awareim  (22.08.19 10:12:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.