[]

Biletix'in soyguncu olması hakkında bir çalışma yapılamaz mı ?

Az evvel 112 tl'ye bilet aldım.
Bunun 12 tl'si hizmet bedeli
Bunun 7 tl'si işlem bedeli.
Bunun 12 tl'si kargo ebdeli. ( Sanal bilet seçeneğini kaldırıp zorunlu kılmışlar kargoyu )

31 tl bedel ödedim konser ile alakası olmayan 31 tl.. Eskiden 40 lira 45 liraya zaten konsere giriliyordu.

Soygunculuğun bir diğer adı BİLETİX.
Bununla alakalı.. Biletix'in bu tekelci cumhuriyeti hakkında yapılabilecek yok mu ? Konsere gitmek için kredi mi çekmemiz gerekecek 1-2 yıl sonra merak etmekteyim.

 
biletixten oldum olası nefret ettim. bir kalkışma falan yapıyorsanız haber verin.


  • AlsterWasser  (21.08.19 16:40:39) 
kesinlikle katılıyorum bir biletixi bir de emlakçıları sevmem. emek hırsızları.


  • mikahakkinen  (21.08.19 16:52:30) 
(bkz: rekabet kurumu'nun biletix'e dava açması)

böyle bişey vardı ama noldu, bişey çıkar mı bilmiyorum.
  • tepedeki psychedelic adam  (21.08.19 16:58:42) 
Hizmet bedeli gibi ücretler alması konusunda haklısınız biraz soyguncu gibi fakat şöyle bir de durum var biraz anlatayım.

Ben Ankara da yaşıyorum Antalya da festival vardı çadır yemek konser her şey dahil ve fiyatı da makuldü gitmeye karar verdim geçen ay oluyor bu olay. İki arkadaşımı da ikna ettim hatta onlar dedi ki dolandırılmayalım festival ayağına dedim yok biletleri biletixten alıyoruz sırtınız sağlam.

Neyse yıllık izinler planlandı tatilde gerek duyabileceğimiz hazırlıkları yaptık filan sabah karşı yola çıktık sabah vardık. Başlarda her şey güzel görünüyordu ama ertesi gün organizatörün hatalarından dolayı (uzun uzun yazamayacağım yemek ve çadır sorunu vardı) patladı festival. Sanatçılar filan giremedi. Yemekler iptal oldu.

Bizde dedik madem iptal parasını ödedik bari kalalım çadırlarda ateş mateş yakar bi şekilde devam ederiz. Sonuçta maceraydı. Ertesi gün aklıma geldi biletixi aradım durumu anlattım tatil diye geldik perişanız dedim festival iptal vs açıkladım. Iban aldı 1 haftaya kadar hesabınıza geçer dedi. Bir sonraki gün parayı yatırdılar.

Reklam filan değil de başımdan geçeni yazdım yani sonuçta güvendiğim bir kurum oldu benim için.
  • benbirbenibulup  (21.08.19 17:03:51) 
Zarf ile giden kargo 3 TL tutmuyor, biletix işi biliyor


  • protrek  (21.08.19 17:05:49) 
@tepedeki Keşke entry girilse de konu hortlasa yine.


  • denizmaniaherif  (22.08.19 09:56:28) 
biletix'in sahibi abd'li dev ticketmaster, bunlar da amerika'da bile adına davalar açılmış açgözlü bir şirket. hatta en son karaborsacılara göz yumup oradaki kardan pay koparmaya çalışmasıyla ilgili bir haber döküldü ortaya.
www.digitalmusicnews.com

buna devletin dur demesi lazım ama devlet de kendi faydasına olmayan durumlarda böyle dev şirketlerle zıtlaşmak istemez.

piyasada buna yönelik girişimler var aslında, özellikle bu sene adını bile duymadığım bilet satış sitelerini gördüm. aralarından 1-2 tanesi güçlenirse neden büyümesin.
  • Bruce  (22.08.19 10:15:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.