[]

tişört falan

efendiler,

ben şimdi çok afedersiniz akdeniz modası mı desem öyle bişeyi takip eden biriyim. takip etmekten öte ben böyle giyindikten sonra bi akdeniz modası aldı başını gitti. keten pantolon falan giyerim(kot hiç giymem). fakat 2 aydır dikkat ettiğim üzere hep aynı renkleri giyiyorum.
siyah ve lacivert. artık buna son vermek istiyorum. farklı model bişey giysem bile hep aynı şeyleri giydiğimi zannediyorum, etrafımdakilerde benim gibi düşünüyordur eminim.. çok klasik giyindiğimin farkına vardım. kumralım. bana yakışacak renkler neler mesela? tahminen söyleyin. veya sizde kumralsanız ne renk giyersiniz mesela. bana ordan ölçülerini de ver diyip ahkam kesmeyin.

koyu yeşilin bana yakışacağına inanıyorum. turkuazda olabilir mesela. veya bu rengin yakışacağına inanıyorum.

images.gittigidiyor.com

bide bana şöyle güzel tişört falan bulup gösterirseniz eğer almayı düşünürüm. öyle baskılı maskılı, rengarenk cicili bicili, enlemesine çizgili ve uçuk renkli şeyler giymem şimdiden belirteyim.

 
tam turkuaz değil aslında o renk peal falan diye geçiyor biraz daha matı bildiğim kadarıyla... koyu bej, açık kahve koyu yeşil de yakışır bence... dockers'a bir bakın özellikle pantolon vs konusunda baya renk çeşitleri var, tişört de polo istiyorsanız lee'ye bakabilirsiniz onların sade poloları vardı, tam dediğiniz maviden geçen sezonlarda vakko da da polo vardı, maddi durumunuzu bilemediğim için...


  • ilse  (11.04.10 07:52:22) 
koyu kirmizi ve siyah cok yaksiyor kumral erkeklere.


  • kayranin kedisi  (11.04.10 16:05:29) 
renk olarak; kırmızı, bordo, yeşil tonlarını öneriyorum. mis gibi olur (: beyaz da olsun beyaz.


  • girl in a coma  (11.04.10 18:22:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.