[]

Spotify acemisinden bir kaç soru..

1-Desktop versiyonu neden şarkıyı yarıda kesip başka bir şarkıya geçer?
(yarım saattir deli etti beni)

2-Bir liste açıp dinlerken neden alakasız şarkılar çalar, bunu kapamanın bir yolu var mı?

3-Neden kendi kafasına göre kitaplığıma ilgim olmayan çalma listeleri ekliyor, bunu kapamanın bir yolu var mı?

4-Aylık 1 lira kampanyasından yararlandım, bana 1 liralık adam muamelesi mi yapıyor?

 
1. bilgisayardan/netten kaynaklı (premium bitmiş olabilir)

2. var ayarlarda

3. öyle bir şey olmamalı

4. evet
  • vladimirdökümov  (21.08.19 00:06:24) 
Spotify Premium
Planın 18.09.2019 tarihinde otomatik olarak yenilenecek ve senden 13,99 TL ücret alınacak.

yazıyor profilimden, üyelike tıklayınca. yine yarıda kesti şarkıyı...
  • tolga¿naber?  (21.08.19 00:11:26) 
Herkesin kullanirken nasil bu kadar sevdigini ben de anlayamadim. Benzer sorunlari ben de yasadim. Spotify benim icin hayal kirikligi oldu. En iyisi youtube’a dön derim.


  • hepbiarayisicinde  (21.08.19 00:38:14) 
arkadaş listelerini takip edebilmek güzel. youtube un mobil versiyonu sıkıntılı. 1 şarkı çalmadan 2 reklam vermeye başladı, algoritması hep aynı şarkıları döndürüyor, trafikte kaza yaptıracak. arka planda çalışmıyor vs.


  • tolga¿naber?  (21.08.19 00:46:07) 
Uzun zamandır spotify kullanıyorum, deneyim üzerinden yazdıklarınıza cevap düşünmeye çalıştım.

Premium'da 1'i yapmaması lazım, belki desktop versiyonda güncelleme ile ilgili falan bir sorun vardır bilemedim. Çıkıp tekrar login denenebilir, websitesinden login denenip orada bir onay falan vermek, istediği bir mail yolu ile aktifleştirme falan gibi bir şey varsa onu yapmak gerekebilir. öyle bir şey yapılıyor muydu hatırlamıyorum ama, websitesinde bir giriş yapmaya çalışabilirsiniz.

2'den anladığım, liste bittiğinde kendi kafasına göre çalmaya devam etmesi, eğer anladığım doğruysa onu ayarlardan kapatabiliyorsunuz.

3'ün olmaması lazım gerçekten, hiç öyle bir şeyle karşılaşmadım. Çalma listesi eklemiyor da size orada öneri olarak gösteriyor olmasın diyeceğim de, (mesela dinlediklerinize bakarak size özel hazırladığı playlistler gibi) boşuna yazmazdınız "kitaplığıma ekliyor" diye düşünüyorum. Size özel hzırlanan Your Top Songs listelerini bile siz follow'lamazsanız eklemiyor kitaplığınıza.

4 ile ilgili bir fikrim yok. Normal ödeme planlı premium'unuz başlayınca bunlar düzelirse 1 lira mevzusundandır diyeceğim ama bunu da yapmaması lazım aslında. sonuçta hesabınız şu an premium olarak gözüküyor belli ki.

Desktop uygulaması çok süper değildir bu arada, bazı şeylere telefondaki app'ten bakmak gerekebiliyor.
  • nimberjack  (21.08.19 00:56:48) 
spotify in nesini beğenmediniz çok merak ediyorum
hani yazdıklarınız da çok anlamsız

1- yok öyle bir şey, şimdiye kadar 1 kere şarkı değişmedi. klavyede saçma sapan media tuşlarını kullanmayın şarkı geçmez. nasıl şarkıyı kesip başka şarkıya geçebilir, hiç aklınız alıyor mu böyle birşey. hani biz gerizekalıyız, sizce onun sanatçısı, yapımcısı spotify ın böyle bir şey yaptığını duysa ortalığı ayağa kaldırmaz mı ?
2- var
3- kitaplığına eklenmiyor, sen dinliyorsun daily mix sunuyor bir şey yapıyor. playlistlerin asla değişmiyor solda duruyor baba gibi. alternatif sunuyor adam, youtube gibi.
4- çok şükür ki evet. bedava da olsa spotify ın arkasındaki roket mekaniğini çözemeyeceksiniz zira . boşverin kullanmayın.
  • liriamer  (21.08.19 00:58:43) 
@nimberjack
1- olabilir, bakıcam.
2- liste bitmeden alakasız şarkılar çalıyor, mobilde de denk geldi.
3- desktop versiyonunda, listelerim arasında çıkıyor türüyorlar. hatta sili bulamadım ilk baktığımda, kitaplığımdan kaldır ile kalkıyorlar. daily mixler de dahil.
4- bu kadar saçmalama üstüne kıllandım. ilgili cevabınız için teşekkürler.

@liriamer

1- aklım almadığı ve acaba sadece bana mı oluyor diye soruyorum zaten ki @hepbiarayisicinde benzer sorunlar yaşadığını söyleyince sorun bende değil diye sevindim.

2- nerede olduğunu( şurada şuna tıkla, şuradan şuraya diye anlatırsanız memnun olurum, zira ayarlara dolaşırken göremedim).

3- kitaplık olayını çözemedim, kendi oluşturduğum listelerin yanında görünce kafasına göre ekliyormuş gibi geldi.

4- aşağıladığınız için teşekkürler.
  • tolga¿naber?  (21.08.19 01:13:45) 
Yıllardır kullanıyorum şu yazdıklarının bir tanesi bile başıma gelmedi.


  • eazy  (21.08.19 01:32:25) 
1 - dolma parmaklarından sen suçlusun lavinya.


  • niyeti bozuk http nesnesi  (21.08.19 04:09:59) 
adama niye atarlandiniz ya sayin cevap verenler. yarida kesip baska sarkiya geciyor ki sormus adam nedeni ne olabilir diye? yalan mi soyluyor diyorsunuz yani.

ben de benzer sorunlar yasadim. sarkiyi yarida kesip baska sarkiya gecmiyordu. sessizce sarkinin suresi geciyor sonra bir anda tekrar calmaya basliyordu. internetle alakaliydi galiba ama baska hic bir yerde bu tarz bir sorun yasamadim.


kitaplik kismina al buna da bak seklinde oneriler yapiyor.

ben deezer kullaniyorum memnunum. flow kismi var, beni spotify'dan daha iyi anlayip daha dogru sarkilar oneriyor. bir ay bedava kampanyasi vardi yeni uyelere noldu bilmiyorum su an.
  • tanaka  (21.08.19 06:54:32) 
spotify ile benim de basim derde girdi. calma listeleri konusunda. simdi tam sorun neydi hatirlamiyorum da, (3'e benzer birsseylerdi sanirim) musteri hizmetlerine yazdim. o kadar hizli cevap verip cozduler ki sorunu. burdan anlamsiz atarlar okuyacaginiza musteri hizmetlerine mail atin derim.


  • jimicik  (21.08.19 09:54:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.