[]

Yunanistan tatili icin tavsiye

Bana mi oyle geldi bilmiyorum inanilmaz hesapli bir s3cenek gibi komsu. Cok guzel olmasa da gecelik 350-500 civarında gecelik iyi oteller bulunabiliyor. Onerebileceginiz hemcins arkadasla gidilebilecek her turlu deniz kum gunesli lokasyona acigim.

Edit:gece gezmesi icin de onerilebilecek bir yer olmali ayrica.


 
Tasos veya alexandroupoli bile olur sahili denizi guzel ve yakin


  • bradshaw  (20.08.19 14:48:27) 
Araba kiralariz derseniz sakiz veya midilli de guzel


  • bradshaw  (20.08.19 14:48:50) 
samos


  • dastiban  (20.08.19 14:50:38) 
Island-hopping yapın. Çok keyifli oluyor. Adalar arası feribot seferlerine bakıp rota belirleyebilirsin (www.ferriesingreece.com).


  • pati  (20.08.19 15:08:00) 
gidebilirseniz rodos cok guzel bir secenek.


  • songforsomeone  (20.08.19 15:38:39) 
10 senedir arabayla yunan ve diğer balkan ülkelerini geziyorum yazları. selanik'e kadar olan kısım güzel ancak maalesef oraları hafif hafif türk tatil yerlerine benzetir hale gelmişiz. 2 gün kavala, 2 gün halkidiki, 2 gün de adriyatik kıyısındaki lefkada'yı tavsiye ederim. lefkada'da avrupanın en iyi plajlarından porto katsiki de var ve oralar henüz bizim tarafımızdan keşfedilmemiş. Ya da selanik'ten yukarı makedonya ohri'ye de geçebilirsiniz.


çok zaman yok ve araba ile pek gitmek istemiyosanız da en yakın yer olan alexandroupoli yani dedeağaç bile buralardan çok daha iyi.
  • duster  (20.08.19 16:33:09) 
valla ben rodosu çok beğendim. biz gemiyle gittik tabii. ama bana hem uygun hem de eğlenceli geldi. ege tarafındaki denizi de harika bu arada.


  • muslugubozukhayrat  (20.08.19 16:36:00) 
thassos ve halkidiki'ye gittik arabayla. çok beğendik, vizemiz olursa her sene giderim yunana.


  • contavolta  (20.08.19 17:19:54) 
thasos a gidin bence muhteşem bir yer patos bölgesinde kalın ama geri kalan yerler yaşlı mekanları patos en cıvıltılı ve her plaja yakın bölge.
oradan selaniğe geçin selanik merkezde konaklayın gündüzleri halkidiki plajlarına akın akşam selanik caddelerinde turlayın için eğlenin.

  • jamswety  (20.08.19 19:07:22) 
Halkidiki çok güzel, uzo güzel, suflaki güzel. Ben gelecek yine seneye


  • burya  (20.08.19 19:43:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.