[]

saç düzleştiricisi tavsiyesi

11 yıllık saç düzleştiricim bu sabah daha fazla dayanamadı. şimdi tek hamlede saçı düzleştiren,elektriklendirmeyen saç düzleştiricisi önerilerinize ihtiyacım var.saçlarım kalın dalgalı sayılır, çabuk şekil alır. teşekkürler şimdiden.




 
remington s6505 aldım hanıma memnun. 3-4 aydır kullanıyor. öncesinde bim'e gelen 70-80 tl'lik fakir marka bir ürün almıştım. hiç beğenmedi. onun modelini bilmiyorum verdik birine.


  • rosencruz  (20.08.19 15:12:24) 
Arzum buka iyonlu saç düzleştiricisini tavsiye ederim.


  • bitse de gitsek  (20.08.19 16:20:45) 
eşim bunu kullanıyor. her seferinde ne kadar muhteşem bir alet olduğundan dem vuruyor.

www.hepsiburada.com
  • teritori  (20.08.19 16:55:22) 
ventoso diye bir marka buldum cok asiri iyi yorum vardi hakkinda ama parasinin karsiligini verecek kadar mucize cikmadi. bence pahaliydi cunku.

remington kullanirdim ondan once sleek and curl. gayet memnundum, bi on sene kullandim nerden baksan ve hem curl yapiyordum hem de duzmduz. hayatimi kurtaran icat oldu resmen. plakalar soyulmustu artik ve yenisini almam gerekiyordu.

ustunde ipekli gibi olanlardan var arkadasimda ve memnun degildi. yine remington.

ventoso kotu degil ama simdiki aklim olsa remington alirdim yine.

kardesime de fakir almistim yillar once. 2 sene sonra bozuldu.

ablamda braun var. elimi agritiyor o kullanirken.


benim icin onemli olan kablosunun kalin ve yuvarlak olmasi, plaka kilidi olmasi zira acik durunca tasimak zor oluyor. cok zor kapanmamasi ki eli agritmasin.


en iyisi bir magaza gezin once gorsellik icin sonra bence yapistirin bi remington
  • supergirl  (20.08.19 19:40:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.