[]

Galiba depresyona giriyorum

Böyle mal mal oturmuş dışarıyı izliyorum
Hiç birşey yapasım gelmiyor, yapılacak onca şey varken, iş başvurusu da yapmam gerekiyorken
Dün de bir duyuru açmıştım odaklanma sorunu ile alakalı
Hala aynı moddayım , depresyona giriyorum sanırım
Bi istek gelmesini bekliyorum galiba içime , bişey olmasını istiyorum beni harekete geçirecek
Ama olmuyor işte, sanki öküz oturmuş gibi oturuyorum.
Siz ne yapıyorsunuz nasıl ateşliyorsunuz kendinizi

 
bende de oluyor ama yapılacak şeyleri beynimde yük gibi hissediyorum, yap da hafifle diyip aradan çıkarıyorum. yoksa birikip daha da rahatsız ediyor, diğer yapılacakları da engelliyor. en iyisi kendinizi zorlayın, bittikten sonraki rahatlığı düşünüp işe koyulun. yap gitsin hocam

manzara da iyiymiş, ben olsam ben de öyle oturur kalırdım
  • MtKrt  (20.08.19 13:14:04 ~ 13:14:39) 
sen dayak istiyosun :))


  • bardakigüneşgözlüğü  (20.08.19 15:01:57) 
o motivasyonu beklerseniz daha cok beklersiniz. oyle bir dunya yok ne yazik ki. sizi motive edecek tek sey kendinizsiniz.
depresyon boyle kolay girilip cikilabilen bir sey degil, bazi gunler daha dusuk hissederiz, bazi gunler daha keyifli. once bunun depresyonla ayrimini yapmak lazim. dusuk hissetmeniz de gayet normal, kendinize izin verin, bugun boyle hissediyorsunuz ama dusuncelerinizi odaklamaya calisin. genellikle dusuncelerimizi odaklayamadigimizda, her sey ustumuze ustumuze geliyormus gibi hissederiz. bu kotu bir sey degil, onemli olan bu duygunun sizi esir almamasi. bugun izin verin kendinize, yarin yavas yavas yapmaniz gerekenlerin bir listesini yapin, her gun iki uc kalem silmek iyi gelecektir, cikin disari dolasin, keyifli muzikler dinleyin. siz kendinizi motive edip yukari tasimazsaniz kimse tasimaz, kendinize emek vermelisiniz.

  • songforsomeone  (20.08.19 15:15:24) 
Jiu-jutsu kursuna yazıl kanka. Bomba gibi olacaksın.


  • komando kani var bende  (20.08.19 15:21:15) 
Öyle evde depresyona can kurban. Hiç sıkılmadan ben de tüm gün mal mal dışarıyı izlerdim biliyor musun.


  • Avoiding The Puddle  (22.08.19 12:49:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.