[]

Fethiye+Marmaris+Bodrum

Sizce 8 gecelik bir tatil için yukarıdaki sıralamada gece sayıları kaç olmalı.

Bodrum olmasa da olur


 
fethiye - 0,5 gün
marmaris - 2 gün
bodrum - kalan günler
  • vladimirdökümov  (19.08.19 23:47:23) 
Bekar olarak değilse fethiyeye 2 gün yeter, geri kalan günler zevke göre. Bekarsan bodrumu salla fethiye ve marmarise eşit dağılım yapardım.


  • hayatbirfilm_basroldesensin  (19.08.19 23:47:35) 
Süreyi kısaltın, iyi otellerde kalın. Bodrum'u iptal edin hatta gerekirse, 1 gün yol + 2 gün fethiye + 2 gün Marmaris olarak planlayın. Eğer oteller iyi olursa epey keyif alırsınız, plajı vs olmayan bir yere giderseniz ciddi çile olur, suriyelilerle beraber denize girersiniz (ölüdeniz'de mesela)


  • roket adam  (20.08.19 00:07:34) 
1.5 gün fethiye.

3 gün marmaris

3 gün bodrum.


Marmariste yaşıyorum.
  • bialo czerwoni  (20.08.19 00:14:43) 
3 gün bodrum eziyet 3 gün marmariste rahat edersin, fethiyede bi bok yok gitme


  • mikahakkinen  (20.08.19 01:41:38) 
bu sene fethiye'de otelde kaldim.
iki gun fethiye calis plajina gittim.
otelden ayrilmadan, iki gun oludeniz'e gittim. (sabah git aksam gel)

tavsiye ederim.
  • tabudeviren  (20.08.19 10:37:23) 
Fethiye 1 gün
Marmaris 4 gün (Tekne turu (Gebe kilise, Çiftlik koyu olan ve akvaryum, lacivert, ince kum..) + Akyaka + Orhaniye)
Bodrum 3 gün (Torba+Gümüşlük+Yalıkavak+Akyarlar+Göltürkbükü+Merkez)
  • tiny penny  (20.08.19 10:52:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.