[]

nish adalar da oturan var mıdır?

maltepe'deki nish adalar'da oturan var mıdır? eşim kadıköy'de çalışıyor, kadıköy'e ulaşım çok zor olur mu?

genel olarak nasıl bir site? oturan varsa tavsiye eder mi?


 
Arabayla sabah - akşam e5 trafiği çeker, 30-45 dakikayı bulabilir yoluna göre. Metroyla giderse daha rahat.


  • roket adam  (19.08.19 22:46:16) 
daha sahile doğru tercih ederim ben, özelikle adatepe'nin o taraflar (o tarafta oturuyorum diye demiyorum) ama metroya, trene, otobüse, e-5'e nish adalardan daha yakın. site de oturmazsınızda apartmanda oturursunuz ama sessiz sakin olur kafanızı dinlersiniz


  • selam  (19.08.19 22:58:55) 
Site güzel, yer itibariyle başıbüyük gibi varoş kesimin içinde izole devasa bir yaşam alanı. Güvenlikli havuzlu manzaralı durumu iyi kişilerin yaşadığı yer. Metroya eğer araba yoksa minibüsle gidiliyor bayır aşağı :) Oradan da metro kullanılabilir. Akşam dönüşünde minibüs sıkıntılı, yoğunluktan binilemiyor. Araba büyük lütuf. Site içinde iyisin, sitenin aşağısında market fırın vs. Alışveriş oralardan yapılıyor.


  • ardolf rendall  (19.08.19 23:12:12) 
Yaz kış fırtına çekerim diyosanız güzel. Mahalle varoş.


  • super kahraman olsaydim baba olurdum  (20.08.19 01:01:19) 
yolculuk icin diyeyim, metroya gitmesi icin ya km43 ya km 44 r binecek. 133 ve 19 k da geciyor da bunlar seyrek bunlara binip metroya gidecek ya da metroya degil de ayni yerden baska araclara, ya da otobusler monibus yolunun oralara kadar gidiyor oralardan baska araca biecek atiyirum banliyo acilirsa banliyo.
monibusler de var da biraz kalabalik binenler de pek duzgun insanlar degil. siz binersiniz de esiniz zor durumda kalmadikca binmesin derim.

kendisi zaten ilce gibi semt kotu diyemem kendisi semt gibi, migrosu bimi firini vs var.
site de normal site iste. nishadalar yesiltepeanolya adatepe dalan hep sinir, bunlari toplasan en az 30.000 kisi vardir. 30.000 evet yanlis duymadiniz. hemen arayin yaninda ikincisi bedava memnun kalmazdani iade.
havuz seviyorsankz havuzu spor salonu falan var. cogu daire adalari denizi goruyor. guvenlikli. parki falan var. evlaniz varsa ya da olacaksa cocuk buyutebilirsiniz. sessiz sakin.

tavsiye eder misiniz derseniz? yani oyle bi olayi yok. hele cocuk falan yoksa hic gerek yok. e5 ya da minibus yoluna yakin bir yerde oturabilirsiniz.

bu arada adatepe de diger siterin asagisindaki site. yesiltepe manolya adatepe zaten hepsi ayni. sadece aralarinda bariyer var. adstepenin onunden daha fazla otobus geciyor olabilir atiyorum km42'ye de binseniz yakininda inme ihtimaliniz var.
  • turbo sadık  (20.08.19 04:03:24) 
sitenin metroya servisi yok yani anladığım kadarıyla.

hali hazırda kirada oturuyorum minibüs caddesiyle metro arasında bi yerde maltepe'de. ev almayı düşünüyoruz, nish adalar'ın evlerini beğendik ama işte bu ulaşım olayı biraz sıkıntılı, karar veremiyoruz malesef.
  • contavolta  (20.08.19 08:59:47 ~ 09:49:29) 
@conta nish adalar degil de adatepe daha iyi diye dusunuyorum ayni imkanlar adatepede de var hemen hemen havuz basket sahasi tenis vs. bir de adatepe az daha e5 e yakin. yani onunde migros a101 bim şok falan da var nish oyle degil. ayrica yurume adatepeye 15-20 dk'da cikarsaniz nish'e 40 dk yurursunuz. nish adalarin dogru duzgun bahce olayi da yok adatepe daha iyi.

asil oradaki gallavi olan site fuaye sitesidir. araba şart fuaye icin. deprem acisindan iyi bir yer. hep kaya.

soyle durumlar da var. elemanin 500.000 tl'si var atiyorum. gidiyor 0.99 dan ev icin kredi cekiyor. kendi parani 1.40'tan vadeliyorsun. ev icin ortalama 45.000 tl olduyorsun ya, 70.000 tl senin 1.40'tan 70.000 tl faizde kazancin oluyor. hem ev sahibi oluyorsun hem para kazaniyorsun bu da mumkun.
uygularsiniz uygulamazsiniz sizin yetisme tarziniz hayat gorusunuzdur. (ben faize karsiyim uygulamiyorum faiz kendi parani degersizlestiren bi unsur)
  • turbo sadık  (20.08.19 18:05:00 ~ 18:08:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.