[]

Nargile sevdasi yuzunden biten iliski

Erkek arkadasimla 2 yildir birlikteyiz. Evlenme asamasina geldik. Nisan icin tarih belirleyecegiz yakin zamanda. Kendisi ilk tanistigimizda neredeyse hergun nargileye gidiyordu. Zamanla haftada 2 ye dusurduk ve anlastik. Sonra ben 1 haftaligina memlekete gittim ve ben olmadigim her aksam nargiledeydi. Ne olduysa ondan sonra oldu. Surekli sıkılıyor, hep nargileye gitmek istiyor. Konustuk, tartistik, kavga ettik. Kisaca her yolu denedik. Ayrilik noktasina geldik. Nargileye gitmeyecegim demiyor. Hala nargileye gitmenin pesinde. Ben yalniz basima sturbucksta kahve iciyorum, o da 3 km otemde arkadaslariyla nargile cafede takiliyor. Bir kere davet etmez mesela, ya da sen yalniz kalma ben oraya geleyim hic yok:) O kadar uzuluyordum ki ve hala o kadar uzuluyorum ki.
Adama nargile mi ben mi diyorum. Yuzukler bakilmis, adam nargile diyor. Bu is olmaz degil mi? Ne diyorsunuz? Olmamasi daha mi hayirli?



 
nargileye senden çok değer veriyormuş :) olmaması daha hayırlı olmuş evet. kısa paçalı mıydı?


  • scudman1  (19.08.19 20:36:41) 
Erkek döver de sever de kafasında olanlardansın değil mi? Bu soruyu sorman bile dünya görüşünü belli ediyor. Evlen gitsin, eve de bir tane alıp birlikte içersiniz.


  • diffarentiationation  (19.08.19 20:37:35) 
Kisa pacali, osmanli yuzugu takan tiplerden degil.Nargiledeki arkadas grubu da oyle degil. Henuz bitmedi, son cirpinislar diyelim. Orasi onun dinlenme, rahatlama ortami. Onu anliyorum fakat bir kere gitmeyecegim demiyor. Anlayamiyorum.
Erkek dover de sever de neden diyeyim yahu. Demiyorum oyle bir sey.

  • balpolen  (19.08.19 20:39:46 ~ 20:43:24) 
nargileye gitmek ne demek ya, alsın eve nargile içsin bu kadar önemliyse.
arkadaş ortamıyla ve o rutiniyle ilgili bişey o bence, nargile biraz bahanesi işin.
yaşlar kaç bilmiyorum ama bu kadar dışarı düşkün biriyle evlilik zor bişey zaten.

ha, kendi zevkini tamamen bırakmamasını takdir ettim; tamam çevgülüm gitmüycem diyip evliliğin ilk ayından kaçmaya başlasa daha kötü olurdu. sevgililik bunu kaldırır ama evlilik kaldırmaz tabii, o yüzden azaltma niyeti yoksa bence bi daha düşün evlenmeyi.

bu arada bu yorumu senin açından bakmaya çalışarak yaptım, mesela ben yerinde olsam ve karım haftada 2 gece takılsa arkadaşlarıyla bunu sorun etmem. ben de severim böyle özgürlükleri. ama sen bunu kaldıracak değilsin gibi.
  • Bruce  (19.08.19 20:44:16) 
ablamın bi arkadaşı vardı böyle, iki çocuk var şimdi adam hala aynı :-) işten çıkıyor gece yarısına kadar yine işten arkadaşlarıyla nargilede. Ben çok dalga geçiyordum nargile diye Nerimanlara gidiyordur bu kadar olmaz diye :-) Sen ikinci oldun duyduğum. Gay falan olmasın ya harbi. sürekli erkek ortamında bulunmak istemek normal gelmiyor bana. Hele de o nargile kafe ortamı öehh


  • windows95  (19.08.19 20:47:41 ~ 20:48:04) 
@Bruce haftada 2 de anlasmistik ve herkes kendine zaman ayiriyordu. Bunda bir sıkıntı yoktu zaten. Gayet iyi gidiyordu. Son zamanlarda cok azitti. Cok kavga ettik bu yuzden. Tamam eski rutinime donecegim diyor. Bu hafta gitme o zaman diyorum, gecen hafta hergun oradaydim. Bari birgun gideyim diyor:) Ki bu son yasananlardan sonra orada olmasini hic istemiyorum.


  • balpolen  (19.08.19 20:48:12) 
o iş biteli yıllar oldu ama sen farkında değilsin.

bissürü duyurunu okudum bu ilişki ile ilgili daha önce.

bence bu kadar emek harcamışsın evlen , 6 ay sonra eleman seni boşayıncsa nafaka falan alırsın.
  • hem şişko hem deli  (19.08.19 20:50:19) 
Nafaka almak istiyosan evlen boşan mis gibi yıllarca nafaka alırsın yoksa maaşlarınızı nargile kafelerde yer bitirir :)

Ayrıca o iş bitmiş artık adam çevresinden kopup evine ait olamaz bile dikkatli ol evlenmeden 1 daha düşün.
  • Boris  (19.08.19 20:54:08) 
evlen bosan nafaka al +1


  • foster  (19.08.19 21:03:08) 
bu nargile işi maddi olarak ta çok sakat.
işyerinden var öyle bir iki arkadaş, başlarda haftada bir iki derken her akşam gitmeye başlamıştı, aradan zaman geçti daha sonra öğrendim ki çoğu gün iki kere gitmeye başlamış.

nargile yanına çay v.s. asgari tek gidiş 50tl ,aylık 1500tlyi sadece buna harcayacak düşün. hele bir de biraz iyi mekanlarda takılıyorsa bunu X2 gibi düşünün.
  • nuisance  (19.08.19 21:21:04) 
nargile tam varos maganda isi. bi de tiryakisi ise arkana bakmadan kac kizim


  • mayeskuel  (19.08.19 21:34:51) 
Eski duyurulara falan baktım da bence ayrılma. Hakettiğin gibi biriylesin, boşuna vakit kaybetme evlen olsun bitsin.


  • dolan dolmuş  (19.08.19 21:39:57) 
Ne nafakası ya saçma sapan konuşuyosunuz bu kadar şerefsiz misiniz cidden? Sırf boşanıp nafaka alabilmek için evlenecek kadar onursuz ve kötü olabilir mi insan ya? Umarım şakadır bu yazılanlar.

Soruna gelince, osmanlı tuğralı tiplerden değilse rahatsız olmamanız lazım, sonuçta severken bu haliyle sevdiniz. Sizin için hobilerini zevklerini bırakmamasını takdir ettim. Siz de onun için bırakmayın böyle zararsız zevklerinizi. Ama bunu anlayamayacak gibiyseniz dürüstçe ayrılın. Bunları ilişki başında düşünmeniz gerekiyordu ya neyse...
  • glide  (19.08.19 21:44:48) 
foster +1


  • sameidiot solo  (19.08.19 21:51:41) 
Bence bitirmelkk bir sey yok. Nargile mi ben mi diye sorma mesela? Nargileye gitsin işte bırak.
Nargileden çıkarım yapıp osmanlici demissiniz nereden biliyorsunuz adamin osmanloco oldugunu? Ukraynali kizlar da nargileye bayılıyor, onlar da mi osmanlici mk?

Sahsen her gun kokorec yemeye gitsem, kiz bana ben mi kokorec mi dese kokorectrn vazgeçecegim varsa da vazgecmem.
  • stavro  (19.08.19 22:15:30) 
evlilik arefesinde olur böyle şeyler, evleniyorum, özgürlüğüm gidiyor, bir daha burada olamayacağım vs. vs. gibi bir sürü stress yaşıyor manita, illaki evleneceğim diyorsan bu davranışından vaz geçeceksin, bırak ne yapıyorsa yapsın anlasın ki evlenincede nargileye gidebilecek falan filan.


  • selam  (19.08.19 22:22:40) 
ha birde bu işi en temizinden çözmenin yolu şu: ortamındaki herkese manita yapacaksın, her kız kendi manitasına biraz baskı yapsa zaten ortam bozulur zamanla.


  • selam  (19.08.19 22:26:23) 
nargile, alkol vs. bunlara bağımlı bir insanla evlenirsen evlendiğinde bu bağımlılıklarını hemen bırakmalarını bekleyemezsin. adı üstünde bağımlılık.
her şeyden önce bırakmak için gönüllü olmak istemek lazım. ki sen cicim günlerindesin ki o günlerde bile adam bırakmıyorsa bence hayatta bırakmaz.
benzer bir durum 1,5 yıllık evli bir arkaaşımın başında. şuan boşanmanın eşiğindeler.
  • gaea  (19.08.19 22:54:28) 
Hayatimda ilk kez nargile bagimliligi diye bir sey duyuyorum, var mi oyle bir sey ya? Siz de gidin nargileciye? Turkiye'de kadinlarin gidemedigi nargileci yoktur herhalde. Ayrica bu kadar nargilecide takiliyorsa sizle mi vakit gecirmek istemiyor acaba? Bir insan her aksam nargilecide ne yapar, hic mi hobisi keyif aldigi seyler yoktur? Bu da baska bir muamma benim icin. Ortalama kac saat geciriyor her gun?


  • kassiopeia  (19.08.19 23:46:21) 
Nargileden ziyade sanki arkadaş muhabbetine gidiyor gibi. Nargile bağımlılığı çok mantıklı gelmedi. Yani arkadaşları orda olduğu için nargile içmeye gidiyordur. Onlar ps oynasa bu sefer de her akşam ps oynamaya gidiyor diyeceksiniz gibi.
Siz de gidin onların yanına +1

  • hayatbirfilm_basroldesensin  (19.08.19 23:59:51) 
çükü kalkmıyor mu? çükü kalkan adam oraları sevgilisine tercih etmez çünkü.


  • acımasız gerçekler  (20.08.19 00:03:12) 
Hayatımda duyduğum en aptalca bağımlılık. Nargile gibi saçma salak bi şeyi içmeyi geçtim, bağımlısı olan biriyle aynı ortamda 5 dakikadan fazla kalamam muhtemelen.

Böylelerini nereden buluyosunuz, özellikle gazeteye ilan mı veriyosunuz anlamıyorum ki. Bi tane normal ilişkisi olan yok ak sitede. Biri sabahtan akşama kadar bira içen gitarcıya aşık olur, öteki erzin soylu gibi nargilecilere aşık olur...

Ayrıl gitsin ya. Zaman, kaynak israfı.
  • Delay Fuze  (20.08.19 00:25:15) 
Muhtemelen bağımlılık nargileye değil nargile tütününe katılan keyif verici maddelere. Bir çok az gelişmiş işletmecinin bu tür karışımları müşterilerine servis ettiğini duyuyoruz bu aralar.


  • 16f628a  (20.08.19 00:32:23) 
eski duyuruları okumadım ama zaten harlanmayan muhabbetiniz nargileden ötürü iyice sönmüş gibi. ortak bir hobi/etkinlik bulmak için iki tarafta da içten bir çaba olduğunu sanmıyorum, puanlar verilmiş köşeler tutulmuş, o yüzden evlenince de gider +1. pek evde durmayan tiplerseniz öyle böyle anlaşırsınız. öbür türlü akşamlarınızı yalnız ya da kendi arkadaşlarınızla geçirmeye hazır olun. belki böylesi daha iyidir.


  • engelbert humperdinck  (20.08.19 02:23:38) 
rok nagehan dan sonra en uyumlu çift olabilirsiniz niye bozuyorsun?


  • denek hayatım  (20.08.19 02:50:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.