[]

En iyi şarjlı diş fırçası

Hangisidir arkadaşlar ? Oral b vitality kullanıyorum iki seneyi aşkın süredir. Şimdi ürünlerine baktım bir çok yeni model eklenmiş. Bu seriler 600-650-700 vb. şekilde yükselerek gidiyor, en üst rakam en iyisi mi oluyor acaba? Şuan genius 10200 en son model. Bunu mu almak gerekir? Ürünleri inceledim fakat diş fırçasının dönme-titreme hızı hakkında bilgi sahibi olamadım, haliyle hangisi fiyat performans canavarı tespit edemedim. Akıllı telefonuma bağlanıp bağlanmaması önemli değil yeter ki en iyi temizliği yapsın. Önerilerinizi bekliyorum. Fiyat limiti yok.
Teşekkürler.



 
Philips Sonicare


  • ırene adler  (19.08.19 18:30:31) 
en iyisi philips sonicare, ama başlıkları falan pahalı tr'de para sorun değilse yapıştır tabiki


  • egokalp  (19.08.19 19:42:29) 
yani bu piyasanin sonu yok cok ucuk fiyatlara da fircalar var. ben yakin zamanda nispeten cuzi bi miktara oral-b pro 750 aldim cok memnunum. cross action fircanin etkisi de buyuk, hatta en onemli etken diyebilirim memnuniyetimde.
pro 1000, 2000 gibi urunlerde sadece ek modlar, bluetooth baglantisi vs. gordum ben, degmeyecegini dusundum. cok kararsiz kalirsaniz dis hekiminiz size uygun dis fircasini, firca basligini ve macunu soyleyecektir -- ben o sekilde buna yoneldim ve muthis bi fark goruyorum beklemedigim sekilde.

  • hjarteblod  (19.08.19 21:58:09) 
Oral - b - pro - 750 iyidir. Üst modeller ek modlar telefon bağlantısı basınç sensörü vs var. En mantıklı tercih 750 pro bence de. Philips Sonic care fiyatı aşırı yüksek.


  • creedwar  (19.08.19 22:08:37) 
bi seneden fazladir Oral B Genius 9100S kullaniyorum. bu fircanin dakikadaki donme-titreme hizi, ben aldigim zaman piyasadaki en yuksek olandi.
kullanmaya basladiktan 9 ay sonra dis tasi temizletmeye gittigimde kadin sasirmisti 'senin gibi sigara icen bi insanin nasil bu kadar az dis tasi olur' gibi bi sey dedi. hos fircalama tarzinin da etkisi var.

neyse. bluetooth'unu ilk aylarda kullaniyodum, ama simdi zor geliyo.
dis fircasi fircalamanin cetelesinin tutuyo, ortalama ne kadar fircalamissin filan.
basinc sensoru guzel, istemeden fazla bastiriyomusum ben.
bazen dis etlerim sistigi zaman 'hassas mod' iyi oluyo.
bi de sarji cok gidiyo. bi kac gun filan. sarji biterken de gucu seviyeli olarak azalmiyo, bi anda bitiyo. yani sarji bitene kadar maksimum performansi aliyosun.

sonuc olarak; tavsiye ederim. firca ucuz degil ama dis bakimi, protez dis de ucuz degil. gerci doktorum 'bu kadar pahalisina gerek yoktu, daha ucuzu (titreme-donme hizi daha dusuk olan) da ise yarardi demisti.

ayrica dakikadaki donme hizina filan mediamarkt gibi sitelerden bakabilirsin. olmadi amazon'da ya da oral-b'nin kendi sitesinde yaziyodur.
  • lamartin  (20.08.19 15:38:37) 
140$’a Burst aldım arkadaslar. Cevaplariniz icin tesekkurler.


  • hepbiarayisicinde  (21.08.19 00:36:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.