[]

Turknet bağlantı sorunu (dsl)

Öncelikle selamlar herkese
Tam 12 gündür dsl ışığı yok dns sunucusu yanıt vermiyor hatası alıyorum araya bayram haftasonları vs girince kimseye ulaşamadım şimdi de çok baştan savma cevaplar veriyolar
Şunları yapmalısın çözüm için diyen tecrübeli birileri var mı acaba ?

Bugün attıkları son mesajda binadan kaynaklanıyor demişler acaba telefon hattını yenilesem mi

 
Bende 2-3 gün sorun yaşadım. Bir pazar günü evde internetsiz kalınca tepem attı agir küfürler ve haysiyetle oynayan laflar yazdım. Eksisözlük yazarıyım sosyal medyada rezalet açıcam dedim. 2 saat sonra geldi yaptılar.


  • paudi  (19.08.19 15:18:36) 
Türk Telekom ekiplerinin gelip yapması lazım. Twitter'dan Turknet desteğe yaz


  • westblack  (19.08.19 15:54:33) 
28 Temmuzdan beri aynı problemle uğraşıyorum. DSL bir kaç saat geliyor sonra gidiyordu. İşin komik tarafı şu, ev telefonunuz varsa ev telefonunuzdan kendi cep telefonunuzu falan arayın, ondan sonra bağlantı sağlanıyor.

Neyse bugün Türk Telekomdan birisi geldi, geldiğinde zaten internet vardı. Apartman girişindeki ve evdeki kablo bağlantılarını yeniledi gitti. Adam gittikten yarım saat sonra yine kesildi DSL. Adamın cep telefonunu almıştım direk onu aradım, santral kutusu üzerinden port değiştirdi arayınca. Şimdilik var bakalım kaç saat dayanacak.
  • talasas  (19.08.19 16:48:52) 
@westblack o dediğini de yaptım ordan bile cevap vermediler


  • GreyFever  (19.08.19 18:30:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.