[]

İmamoğlu tatil mevzusu

Kurban bayramı 4 gün tatildi. Hadi cumartesi de say 5 gün tatil. İmamoglunun sayfasını inceledim, yaşlılarla bayramlaşmaya gittiğini gördüm sevindim. Sonra bir kaç ziyaret daha oldu. Bunların üzerine şehrin bir kaç kritik noktasını ziyaret etti. Bayramda bile çalışıyor helal olsun dedim içimden. Yapmak zorunda mıydı hayır,bayramda dinlenebilirdi.


Şimdi de bu tatil mevzusu cıktı. 16-21 Ağustos yok. Yoğun çalışan insanlarda tatilin önemine ben de inanırım. Buna lafım yok. Yalnız 4 gün bayram tatilinde ilk gün bayramlaşmayı yapıp kalan 3 günde tatil yapamaz mıydı?Ülkenin büyük bir kısmının çalışmadığı bir bayram tatilinde tatile çıkmak gayet doğal olurdu. Herkes işine dönmüş, bayram modundan çıkılmış hopp tatil. Bu kadar açığını arayan varken bu tarz kozlar vermek niye? Siz ne düşünüyorsunuz?

 
30 40 a yakın söz vermişti. Hiç adım atmadı diye biliyorum. Hayvanlar için mesela.


  • CursedChico  (18.08.19 21:36:15) 
tatile gitmesi neyi aksattı diye soruyorum?


  • neo  (18.08.19 21:36:38) 
İyi de tam tatil boyu çalıştı; tatilde denildiği gunlerde partisinin genel başkanı ile birlikte iki günlük Nevşehir gezisindeydi, ardından sel olunca istanbul'a döndü. Yaptığı tam olarak tatil de değildi. Sabahtan beri instagramdan paylaşım yapıp duruyor. Sel olduğu anda çizme giyip, eline kürek alıp kendisi mi çalışacaktı?

Ayrıca kadir topbaş ve öteki başkanların tatillerini sorgulamayan insanların, adamın 6 gün izin almasını (o iznin iki gününde genel başkanı ile birlikte) bu kadar abartmasini ben anlamlandiramiyorum.

Bu arada elinde sihirli değnek olmadığı için 50 günde bir anda verdiği tum sözleri yerine getiremez. Hayvanlarla ilgili ekim sonunda calistayimizi açıklayacağız dedi mesela. Kendi calisma arkadaslarini bile yeni atayabildi. İmamoğlu fungirl değilim ama biraz mantıklı düşününce anormal bir durum olmadığı net şekilde görülüyor.
  • fraise  (18.08.19 21:36:44 ~ 21:40:03) 
Ben yağmurdan dolayı düşünmedim bunları tam olarak, tatilin zamanlaması biraz enteresan geldi. Bayramda neden yapmadı? Bunu merak ettim daha çok.


  • basubadelmevt  (18.08.19 21:40:16) 
Yahu Ağustos ayı tatil ayı. bayramda her yer deli gibi insan oluyor bir de bayramda gitse bayramda tatil yapan burjuva derlerdi. Kimseye aynı anda bir şey beğendirmek mümkün değil o yüzden ne yapsa mevzu olacak çünkü o her hareketi art niyetli insanlarca takıp edilen birisi.
Ha noldu öğrendik ki tatilde de değilmiş dönmüş işinin başına keşke dönmese dinlenseydi.
Sanırsın bir iki yıl geçti icraat yok. 20 milyon nüfuslu şehir her şey hemen olsun deyince olmuyor. Biraz zaman tanıyalım Zaten olmazsa biz gelecek seçimde cevabı veririz.
  • eksi sozlugun tatli insani  (18.08.19 22:14:57) 
Bayramda tatile gitse beyaz turk derleri +1

ayrica belediye baskani zaten butun gun odasinda oturup kagit imzalayan ya da bugun hangi projeye kafa yoralim diyem biri degil, altinda tam yetkili danisman ve burokrat ordusu olan bir makam. Belediye baskaninin kendisi buyuk cogunlukla isim sov kismi ancak onemli olan sectigi ekiptir, o yapilan koca projeler buyuk adimlar burokrat ekibinin akliyla ve yetenegiyle hayata geciyor zaten, onlarin elinden cikiyor, ozellikle buyuksehirlerde. Fark katan belediye baskani duzgun biriyse duzgun bir ekip kurup guzel projeler gerceklestiriyor, sacma sapan bir adamsa tubitaktaki gibi dua sayaci falan uretiyor. Dolayisiyla adamin tatil yapmasi herhangi bir hizmeti aksatmayacak ve belediyenin isini yapan dedigim gibi tek bir kisi degil zaten, arkasinda aslinda duymadigimiz ama harikalar yaratan asil danismanlar/burokratlar var
  • kassiopeia  (18.08.19 22:56:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.