[]

Yemek tarifleri

Yemek tariflerinizi nereden alıyorsunuz? Google amcaya sorduğumda altın günü teyzelerine hitap eden siteler çıkıyor karşıma. İnanılmaz lüks şeyler aramıyorum ki zaten yemek yapan bir insan değilim. Refika vb. gibi itici isimlerde istemiyorum. Şöyle güzel güzel yemek yapan bunun içinde ne var çok güzel olmuş tariflerini veren ve düz bir site ya da kanal yeter bana.
Yabancı da olabilir.



 
İnstagram a bakıyoruz artık, yabancı hesaplar da çok iyi tarifler oluyor


  • gazozailacatmauzmani  (18.08.19 14:50:30) 
  • vladimirdökümov  (18.08.19 14:54:41) 
  • kljgslsdkjsd  (18.08.19 15:10:06) 
valla ben refika'ya bakiyorum, bugune kadar yapip da begenmedigim bir tarifi olmadi. ama itici geliyorsa bilemedim. tasty'e de bakiyorum guzel aperatifler veya pratik tatlilar, hatta icecekler, kokteyller icin cok guzel fikirler olabiliyor.


  • in vino veritas  (18.08.19 15:45:13) 
Güzel yemek yapan akraba buluyoruz. Birlikte tarifi yapıyoruz. Kendisini bir yandan bol bol övüyoruz. Püf noktalarıyla birlikte tarifi öğreniyoruz.

ya da resimlerine bakarak seçtiğimiz rastgele bir tarifi alıyoruz ve deneme yanılma yoluyla öğreniyoruz.
  • marsargo  (18.08.19 15:58:45) 
o an ne istiyorsam ve evde ne varsa uyduruyorum malzemelerde bir şeyler, görsellerde aratıyorum mutlaka canımın çektiği bir tarif çıkıyor.


  • war of the world  (18.08.19 16:03:19) 
Ne yemeği arıyorsam google’dan 4-5 tarif okuyorum, hepsinin aklıma yatan kısımlarını birleştiriyorum. (Bu dediğim hamur işleri için geçerli değil, tatlı pasta kek tariflerini gramla ölçü veren yerlerden seçip tartarak yapıyorum ve bulutağacı, damy’s kitchen gibi blogları seviyorum.)


  • kobuzchu kiz  (18.08.19 16:56:41) 
Nefis yemek tarifleri sitesindekiler hep tutuyor ben ordan bakıyorum.
Refika biraz show yapıyor o yüzden tam tutmuyor tarifleri ve videoları çok uzun geliyor bana.
Bi de youtube’da “sevginin sofrası” diye bi abla var onun tarifleri de güzel oluyor.
  • megalomaniac  (18.08.19 17:12:04) 
www.allrecipes.com ingilizce bir site ama içerisinde kategoriler halinde binlerce reçete var,bir çok değişik lezzet bulabilirsiniz


  • sidariss  (18.08.19 17:39:03) 
İdil Yazar ın eski tarifleri iyi. Tam tutuyordu. Yenileri pek denemedim ama yine iyidir. Refika öyk.


  • coca cola  (18.08.19 19:24:31) 
Tasty uygulamasi var play store'da, gayet is goruyor.


  • hailtothethief  (18.08.19 19:28:05) 
yazmayi unutmusum, yemek.com site ve imstagram videolarindan da epey faydalaniyorum.


  • in vino veritas  (18.08.19 21:01:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.