[]

İşe götürebilcegim yemekler

>>İş yerinde kendimize ait mutfak var. Ocakta var. Ben bir iki kere dışarda yerim,geri kalan zamanda yemek götürmek istiyorum. Amazondan sızdırmayan bir kap buldum. Neler götürebilirim yemek olarak?Sağlıklı.secenekler tercihim.

Kap bu: www.amazon.com

İki gün köfte ızgara+ salata+ yoğurt olabilir diye düşündüm farklı zamanlarda. Bir gün barbunya,mercimek tarzı bakliyat. Tavuk pek sevmiyorum soğuyup ısıtılınca. Başka neler geliyor aklınıza? Mutfakta ısıtabilirim.

 
pırasa kavurması
bamya kızartması
kuru köfte
  • sameidiot solo  (18.08.19 11:42:54) 
ben ise yemek gotururken ayri kaplarda tulum peyniri(bergama falan) haslanmis mercimek, maydonoz ve ceviz idi. bunlari karistirip on numara besleyici bir salata yapabilirsin.


  • alperz  (18.08.19 11:43:03) 
yoğurt pek gitmez o kabın içine, ayrıca kokusunun sineceğini de hesaba kat. suyu az gıdalar götürebilirsin, pilav makarna kızartma vs


  • nahtoderfahrung  (18.08.19 11:43:54 ~ 11:44:14) 
patates kızartması kesinlikler önermiyorum, bi süre sonra süngerbob'a dönüşüyorlar


  • vladimirdökümov  (18.08.19 11:48:41) 
Sağlıklı seçenekler dedim :) Pilav makarna gırla;) Onları normalde de sevmiyorum ben pek ya. Yoğurtu sızdırır mı emin olamadim.Denicem


  • ırene adler  (18.08.19 11:51:50) 
süzme yoğurt al kabıyla, buzdolabına koy yahu. ne uğraşacaksın


  • sameidiot solo  (18.08.19 11:53:50 ~ 11:57:28) 
Yoğurdu bu kapta değil ayrıca minik bir kavanozda taşımanı öneririm. Yemek olarak da aklına gelen bütün sebze-bakliyat yemeklerini götürebilirsin işte. Buğday salatası, sebzeli bulgur ya da kinoa pilavı vs de olur.


  • ma ya  (18.08.19 11:54:57) 
Yoğurtlu semizotu, humus, patlıcan salatası, zeytinyağlı yemekler...

Humus aşırı sağlıklı ve doyurucu bir meze,

Zeytinyağlılar da soğuyunca daha bir lezzetli oluyor zaten.

Ben öyle yapardım.
  • makarnacanavari  (18.08.19 11:58:58) 
Bento yerine çelik sefertası alsana?

Sıcak soğuk ne istersen götürürsün.

İster patates salatası ister karnıyarık.

Ayrıca sefertasını ısıtma kabı olarak kullanabilirsin.
  • marsargo  (18.08.19 12:28:35) 
daya yeşilliği. Bir gün içine tavuk at, ertesi gün et, ertesi gün balık, ertesi gün peynir domates. sağlıklı yemek için salatadan ötesi var mı bilemedim.


  • windows95  (18.08.19 15:04:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.