[]

korsan bilgisayar oyunlari

halen piyasasi var mi arkadaslar?
crackler calisiyor mu? torrent isler vaziyette mi?
bir de oyunu calistirirken veya yuklerken steam'i kapatmak mi gerekiyor? steam sorun cikariyor sanki oyunu calistirmaya calisirken? gerci onu da crackliyorlar sanirim?


 
Çalışıyor gayet ama eskisi kadar popüler değil. steam açık yükleniyor gayet. isoyu kuruyorsun bir de ek dosya var onu kopyalayıp yapıştırıyosun tertemiz çalışıyor.


  • bahoho  (18.08.19 11:22:32) 
Bir ara denuvo mevzusu yüzünden durma noktasına gelmişti. Fakat denuvoyu da halletmeyi becerdi çinliler.

Eskiden nasıl crackliyorsan aynı şekilde crackliyorsun.

Artık esas sıkıntı oyunların beta stabilitesinde çıkması. Sürekli güncelleme geliyor da toparlıyor. Korsan olunca güncellemeyi alamıyorsun
  • denizgonen  (18.08.19 11:31:32) 
evet ama hali hazırda steam, epic game gibi şirketler çok ucuz hatta bedava oyun verir oldular. eskisi gibi insanlar korsana yönelmiyor ama yine de devam ediyor.

korsan oyun çalıştırırken steami kapatmak gerekiyor mu sorusu çok sorulan bir soru. forum ve redditten okuduğum kadarıyla insanlar crackli oyunları steamlerine kısayol olarak ekleyip oynadıklarını ve bir sıkıntı yaşamadıklarını söylemiş. ben pek güvenmiyorum. o yüzden korsan oyun oynarken steami kapamakta fayda var.
  • false pretension  (18.08.19 11:42:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.