[]

Mezuniyet hediyesi

En yakın 2 kız arkadaşım bu sene tıp fakültesinden mezun oldu. Onlara mezuniyet hediyesi almak istiyorum. Bütçem ortalama, her biri için 200 tl’ye kadar çıkabilirim maksimum. İkisinin de steteskobu var. Önerilerinizi bekliyorum.




 
yedek steteskop.


  • diffarentiationation  (17.08.19 19:23:05) 
Kırtasiye seviyorlarsa güzel bir kalem alabilirsin.

Dolgun maaş koyabilecekleri şık büyük deri cüzdan alabilirsin.

Kahve seviyorlarsa bodum frenchpress alabilirsin.

İpad kullanıyorlarsa ipad kılıfı alabilirsin. Zaten var deme belki eskir belki sıkılırlar...

Hobileri var mı ona göre de fikir verilir?
  • marsargo  (17.08.19 19:34:34) 
Bir tanesi tenis oynuyor uzun zamandır, diğerinin dizi ve kitap merakı çok fazla, ikisi de tiyatro/müzikal/opera tarzı etkinliklerden hoşlanır ama daha uzun vadede kullanılacak ve hatıra kalacak hediye almayı istiyorum.
Tavsiyeler için teşekkür ederim.

  • aqueenofspades  (17.08.19 19:50:46) 
Merhaba. Popüler bilimin tıp alanına ait kitaplardan alabilirsiniz birine belki.


  • simderun  (17.08.19 20:02:15) 
Hastanede giymelik Crocs terlik diyecektim de o kalıcı olmaz tabii. Şu anda bana taa ortaokulda hediye gelen bir kolyeyi takıyorum, klişe bir hediye fikri olsa da bence güzel.


  • wish i could find a way to disappear  (17.08.19 22:49:46) 
  • balik kraker  (17.08.19 23:18:45) 
bunlar adlarının başına dr. koymayı çok seviyorlar. üstünde dr. bilmem ne diye yazan herhangi bi şey alsan yeter, baş tacı ederler.


  • mehmed resad  (17.08.19 23:37:36 ~ 23:37:49) 
Esasında uzun vade meselesi onların tertip ve düzenine kalmış. İyi kullanırlarsa herhangi bir hediyeyi de uzun süre saklamış olurlar. Yoksa çelik kasa alsan hurdaya çıkarırlar. Aşırı ince düşünme. Maksat düşünmüş olmak.

Daha kişisel olsun dersen değerli bir takı olabilir, belki sık kullanmazlar ama rozet ya da broş gibi bir aksesuar olabilir.
  • marsargo  (18.08.19 08:53:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.