[]

Hometech notebook alınır mı?

www.vatanbilgisayar.com

Youtube,internet kullanimi ve office programları gibi programlari kasmadan çalıştırır mı?


 
Bence böyle makinelere para vermeyin. Birkaç ay sonra kafayı vuracak yer ararsınız. Tablet alın bunun yerine.


  • aynabugusu  (17.08.19 15:20:26) 
Dediğiniz şeyleri çalıştırır. Aynı özelliklerde 2gb ramli, basit işler için kullandığım bir bilgisayarım var. Yeri geldiğinde Photoshop dahi kullanıyorum. Grundig marka 4 yıldır işimi görüyor.

Alırsanız Windows 10 lite sürümleri var. Bunlardan birini kurun, gereksiz şeyler sistemi yormaz.
  • benfakirdegilim  (17.08.19 15:36:53) 
alfa 700c olan modelini almıştım macbook air gibi ince ve metal kasalıydı. yani işlemcisini falan değiştirebilseydim kasasını çok beğenmiştim daha da para harcayıp update edebilirdim fakat mümkün cihaz buna müsait değildi.
sizinle aynı kullanım amacına göre düşünerek almıştım fakat 1 hafta içinde sattım hemen.
acayip kasıyordu ve yavaştı aynı anda 2-3 sekme kullanmak ciddi sorun.
excelde sorun yaşamamıştım ama ben video izlemek için daha çok kullandım beni pek tatmin etmedi şuan evde hp stream 11" notebook var ekran kalitesi hariç internete girme, video ve office işlerimi sorunsuz yapabiliyorum. aynı anda 5-6 sekme bile sorunsuz kullanıyorum. ancak ekran kalitesi hometech gibi değil tabiki.
bir teknoloji mağazasında denemek rasyonel bir tercih olur. hoparlörü de akıllı telefondan daha az ses çıkartıyordu bu arada.
  • outis2  (17.08.19 16:04:58) 
laptopta para kıymak lazım, ucuza gelmiyor. hometech e hiç hiç gelmez bu işler. bugün alıyorsun, bu bok aletler bikaç ay sonra teklemeye başlıyor. sonra yeni-düzgününü almak için daha çok para veriyorsun. bi kere al düzgününü al. olmadı temiz ikinci ellere yönel. youtube office bile olsa kasmaya başlıyorlar bi süre sonra.


  • mehmed resad  (17.08.19 17:08:14) 
hocam
i3 i5 islemci
en az 4 gb ram ( 8 gb en iyisi )
120 gb ssd li
hic bir pc sizi uzmez
  • kingcyrax  (17.08.19 17:54:47) 
kingcyrax in dediğine ithafen kendimi örnek vereyim, lenovo bir i3 işlemcili, 4gb ram li laptopum var. ms office ve internet için kullanıyorum, iş için de aynı şekilde. outlook ve ofis açarken zaman zaman donuyor, hafif büyük bir kopyala yapıştır yapınca zorlanıyor, kırk yılda bi oyun yüklemek istedim hearts of irons 4'ü, ki düz haritadan oynana bir oyun, onu bile açmadı. bir kere alın adam gibi alın. bundan 5 sene sonra iş görmez ne yazık ki.


  • mehmed resad  (17.08.19 23:36:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.