[]

fi tarihinde mezun olup yeniden üniversite okumak ancak diplomaya ulaşamamk

merhaba arkadaşlar;

size çok güzel bir soru ile geldim.

üniversite kayıtlarında; e-devlet'te 2008 sonrası lise mezunları için sorun yok. ama bizim gibiler için var. bizlerin üniversiteye gidip kayıt yaptırması lazımmış(?)

peki tamam dedik ama biz bu lise diplomasını nasıl ulaşacağız? zevkine sınava girdim, iyi bir puanla sevebileceğim bir bölüm kazandım, eee şimdi diploma yok diye kayıt mı olamayacağız?

 
mezun olduğunuz lisede kayıtlar yok mudur? diploma değil ama mezun olduğunuza dair bir belge veremezler mi? benzerini 80'lerde üniversiteden mezun olan annem yapmıştı yine 80'lerin sonunda, üniversite diploması için. ama lisenize uzaksanız bilemedim. ya da liseniz değiştiyse?


  • pasp  (17.08.19 02:14:48) 
diploma var da 1100 km uzaklarda bir yerde. ayrıca sorun şu; orada kimse yok diplomaya ulaşacak. okulda ben çalıştığım yerde okumak istedim bir bölüm.

ulan elimde lisans diplomam var, aynı okulda yüksek lisans okuyabilirim ama lisans okuyamıyorum.

bu ne saçma yaşam tarzı?
  • blue eyes white dragon  (17.08.19 02:20:20) 
e lisans okuduysanız okula kayıt olurken diplomanızın onaylı kopyasını okula vermiş olmanız lazım? bir dakika ya ben de başlığı anlamamışım ki, yeniden üniversite okumak diyorsunuz, pardon. üniversitenize sorun sizin dosyanız vardır zaten onlarda, o dosyalardan lise diplomamın kopyasını alabilir miyim diye sorun. bence sıkıntı çıkarmazlar. ben de eski belgelerimi almıştım yüksek yaptığım okuldan, lisans belgelerimi falan. yani en fazla onlara iş çıkardığınız için laf ederler herhalde :)) ki yapmaları gereken birşey zaten. öğrenci işlerine sorabilirsiniz sanıyorum, onlarda oluyor genelde belgeler.


  • pasp  (17.08.19 03:48:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.