[]

hesabıma kim 23 bin kere giriş yapmış?

bu hiç kullandığım bir hesap değildi. sadece birkaç kişisel soru sormak için açmıştım. en son da 2015'de girmiştim sonra unutmuştum bile.

ancak geçen ay bu kullanıcı adını "Siteye en çok giriş yapan 20 kişi" listesinde görünce bi durup alla alla bu hesap benim değil miydi ya dedim ve giriş yapmaya çalıştım evet benim hesapmış.

hatırladıklarım; en son tor browser kullanarak giriş yapmıştım ve o zamanlar sitede https yoktu. benim tahminim https de olmadığı için tor ağında form login bilgileri capture edilmiş ve bir şekilde tekrar tekrar submit edilmiş olabilir.

demek ki tor kullanırken dikkatli olmakta fayda var. pek de tekin değilmiş.

 
username-pwd tor ağında çalınmış olsa bile 23bin defa login olmanın gene bir anlamı yok. başak bir teknik hata olabilir.


  • orpheus  (17.08.19 00:47:20) 
yuh tor kullanırken 50 kere düşünürüm artık


  • ipmus90  (17.08.19 13:22:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.