[]

ayvalık, edremit, bozcaada bölgelerinde tatil önerisi (3-4 gün)

cuma iş çıkışı yola çıkıp salı akşamı dönmeli 4 günlük bir tatil planı yapalım dedik arkadaşla. tam olarak nereye gitmeli?

cuma gecesi ayvalıkta kalış. cumartesi günü ayvalık.
cumartesi gecesi assos ayvacık tarafında kalış. pazar günü burda takılma.
pazar gecesi bozcaada'da kalış. pazartesi ve salı bozcaada'da takılma
ve sonra dönüş.

nasıl sizce? farklı fikirleri ve tavsiye olan var mıdır?

araç kiralayıp gidicez ama adaya araçla geçmeyi düşünmüyoruz.
kalacağımız yerler 200-300 tl/gün olan mekanlar olacaktır genellikle.

 
benzer başlığı açmak için login oldum direkt karşıma bu çıktı. ben de 4 günlüğüne ayvalık'a gideceğim ama nerede denize girilir nerede girilmez adam gibi bilgi bile bulamadım. biri iyi diyor biri kötü.

ayvalık'ta badavut plajını önermişler sadece.

ben bir gün dikili ve bademli'de takılmayı düşünüyorum. ayvalık'a mesafeleri çok kısa.
  • bisorumvargaliba  (16.08.19 22:19:13) 
badavut plajı güzel. çadır kurabilirsiniz ama orada wc ve duş konusunda sıkıntı çekersiniz çadır ile. aynı yerde otel de vardı ya da pansiyon.

burhaniye ören plajında çadır kurulur. wc var.

ya da öğretmenevlerinde otel topas var ben memnun kaldım orda da kalabilirsiniz. hem ayvalık filan yakın hem de günlük assos ya da hasanboğulduya gitmek daha kolay. değişiklik olur hem de.
  • ergenpezeveng  (16.08.19 23:35:41) 
ayvalık'ta denize girecekseniz şirinkent ya da çataltepe taraflarına gidebilirsiniz. artur sitesini de öneririm, orada eviniz yoksa giriş ücretli ama nezih bir yerdir. ben de ayvalıktayım bir sorunuz olursa pm atabilirsiniz.


  • drystedb efficacious  (17.08.19 00:04:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.