[]

İngilizce pratik için evde yabancı misafir etmek

Bunu yapan birkaç kişi gördüm. Yurt dışından gelen insanları hiçbir karşılık beklemeden evinde misafir ediyor ve ingilizce pratik yapmış oluyor. Bir gün Japonya'dan, bir gün İspanya'dan biri geliyordu. İlk başlarda pek aklıma yatmadı. "Elin adamı seni öldürse kimsenin haberi olmaz" dedim ama bi gittim baktım, elin ispanyolu sabah ekmek almaya gidiyor, arkadaş yatıyor evde. Şimdilerde bi sınav dolayısıyla pratiğe ihtiyacım var. Benim aklıma yattı bu iş ama hangi siteden bu işler güvenlidir? Biri benim evimde niye kalsın sorularıma yanıt aramaktayım. Bu işi bilen varsa beri gelsin.

Not: para alıyor muydu acaba milletten


 
airbnb. ortalamanın yarısı fiyata teklifler ver ve ingilizce dil şartı ekle sonra gör cümbüşü. ayrıca bu derdini de belirt. bazı kişiler çok sessiz oluyor ve hiç konuşmuyor


  • avatar is back  (16.08.19 21:27:46) 
Ben yıllar önce couchsurfing ile yapardım ama en az 4 yıldır kullanmadım ne durumda bilemem.


  • balik kraker  (16.08.19 21:38:24) 
Düşün adam dunyanin bir tarafından kalkmis gelmis gezmeye. Senle ne derdi olabilir ki?


  • stavro  (16.08.19 23:18:48) 
İngilizcemi böyle geliştirdim, çok dost edidim; Couchsurfing'i tavsiye ediyorum. Profilinizi ayrıntılı doldurursanız guest bulabilirsiniz. Siz bedava yer açıyorsunuz, o insanlar da size zaman ayırıp sosyalleşiyor. Etkinliklerine de katılabilirsiniz.


  • kaset  (17.08.19 03:35:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.