[]

yarım günde izmirde ne yapılır?

Yarın öğleden sonra 15 ten sonra izmirde olacam, sonraki gün sabah 6 da ayrılacam izmirden. 2 çocuklu bir aileyiz. Altta araç yok. Bornova öğretmenevinde kalacaz. Yarım günde izmirde ne yapabiliriz?




 
Araç olmayacaksa merkezde dolanabilirsiniz, Bostanlı, Alsancak olur. Forum Bornova'ya alışveriş ve dolanma için de gidebilirsiniz. Kemeraltını da gezebilirsiniz. başka da bir şey yapılmaz herhalde bu şartlarla.


  • bir ileti paylastim  (16.08.19 13:30:38) 
kemeraltından alsancak a kadar dolaşırdım ben olsam. oradan vapurla karşıyaka, bostanlı


  • gazozailacatmauzmani  (16.08.19 13:35:41) 
metroyla konak ve oradan asansör'e yürüyüp orada bişeyler içtikten sonra tekrar metroyla çankaya'ya gidip orada kordon'dan alsancak iskelesi'ne kadar yürüyerek sahildeki yerlerden birine oturabilirsiniz. ya da doğrudan asansör'den alsancak'a kadar sahilden yürünebilir ama uzun da gelebilir bu yol.


  • tepedeki psychedelic adam  (16.08.19 13:46:34) 
Akşam 18.00 den önce klimalı ortamdan ayrılmayın, buharlaşırsınız.
Akşam 18.00 den sonra Alsancak İskele ile Cumhuriyet Meydanı arasında Kordon'u gezin. Ortam inanın çok hoşunuza gidecek. Kıbrıs Şehitleri Caddesini de ihmal etmeyin.

  • Mirket  (16.08.19 13:55:36) 
Çoluk çocuk bu sıcakta bi o yaka bi bu yaka dolanmayın bence. Çocuk olmasa OK de.. Ben olsam Konak-Alsancak hattında gezinirdim.


  • superfluid  (16.08.19 14:02:43) 
forum bornova'ya (AVM) gidin oralarda takılın işte..
zaten aşırı sıcak var, çocukla arabasız oradan oraya gitmek gelmek kolay olmayacaktır..
forum bornova'da hem kafeler var hem yemek imkanı var hem de çocuklar için oyuncaklar var..

gelmişken izmir'i de biraz görelim derseniz akşam 18'den sonra metro ile konak'a gelin..
kıyıdan kıyıdan alsancak tarafına yürüyebilirsiniz.. yada vapurla karşıyaka güzel olur..
  • strobist  (16.08.19 14:38:21) 
hava çok sıcak kordonda gezebilirsiniz en fazla.


  • mikahakkinen  (16.08.19 14:40:29) 
Bornovada büyükparkı görüp küçükparkta üniversite2de kahvaltı yapıp metroyla hilale ordan izban ile karşıyakaya gidip çarşıdan geçin tramvaya binip denizi izleyip etrafa bakınıp mavibahçe avm ye gelirsiniz orada karnınızı doyurup içeceklerinizi içip otobüse binip bostanlı iskeleye gidin oradan alsancakta inin kordonda dolaşın kıbrıs şehitleri caddesini dolaşın. Oradan asansöre gidebilirsiniz biraz uzun sürer.


  • kararsızataletfilozofu  (16.08.19 20:11:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.