[]

iphone'a geceyim mi?

kararsizim. bu zamana kadar hic apple urunu kullanmadim. telefon olarak 4-5 senedir xiaomi kullaniyorum. mi note 3 aldim kamerasi iyi diye. ozellikle ic mekanda cektigim butun fotograflar bulanik. telefona guncelleme geldi bilgisayarla internet paylasimi bozuldu. internetten aramalarda ses kesiliyor. kiz arkadasimin 6s'i internet aramalarinda cok daha basarili, ic mekan fotograflari cok daha net, konusurken gelen ses daha temiz vs. benim telefonda indirdigim dosyayi maille gonderirken canim cikiyo, 85 klasorun icinden secmem lazim.

bi de eskiden reklamlari kapatmistim, bi guncelleme daha geldi yine cikmaya basladilar. ayarlara girdim hatirlayamadim nasil kapattigimi.

iphone 7 plus alsam is gorur mu 1-2 sene? 8 mi almak lazim?

 
7 kullanıyorum. Senin yerinde olsam 8 alırım ama o paraya daha iyi Samsung, Huawei falan telefonlar da var sanırım. Hiç ios kullanmadığın için bence android devam et.


  • malheiros  (16.08.19 11:54:32) 
Telefonda android deneyiminden gayet memnunum ama bu iş biraz da ne ka ekmek o ka köfte meselesi.


  • chavezding  (16.08.19 12:12:48) 
@malheiros

zaten sebeplerden biri de o. 6gb ram, 18 cekirdek islemci, 34 megapiksel kamera falan deseler de sonuc ortada. ic mekanda fotograf cekemiyor abi alet. 6s cok daha iyi. yan yana koyup karsilastiriyorum yani. e bakarsan bendekinde 2 kamera var, 2 yil daha yeni, islemcisi remi cok daha iyi ama allah belasini versin artik. yine rakamlara kanip en iyi android telefonu alicam ama sacma bi hata verirse duvara calacam yani o dereceye geldim ben. 7'de donma kasma oluyor mu?
  • icim urperiyor  (16.08.19 12:14:31) 
Sıfır alırsan olmaz. Ama ikinci el 7'lerin pilleri (2 senelik olanlar diyelim) artık değişim istiyor. Benim telefon öyle en azından. Battery Health'de full performance olarak görüyorum ama pil eriyor resmen.

Sen sıfır 8+ al bence. Aslında benim de param olsa XR falan değil 8+ alacağım... Hoş o paraya da hayvan gibi laptop alınır. bilemedim şimdi kafam karıştı...
  • malheiros  (16.08.19 12:19:53) 
Ben apple öneririm. Bana göre de android pişmanlık. Çok kötü ve özensiz hazırlanmış bi işletim sistemi.


  • Delay Fuze  (16.08.19 12:50:33) 
kesinlikle apple al.

7 plus bir iki sene idare eder evet. ama almışken 8 plus almak daha mantıklı.
  • avianthem  (16.08.19 12:57:41) 
ne kadar ekmek o kadar köfte +1

iphone benzeri performans istiyorsan tepe sınıfı android kullanacaksın. s8 kullanıyorum, kamerası 7 den iyi. takılma donma yok.

bence bu saatten sonra illa iphone alınacaksa en az 8 alınmalı.
  • mattiadestro  (16.08.19 13:11:12) 
samsung'a geçsen?


  • dafuq  (16.08.19 13:24:29) 
Geçme, apple amelelik, en ufak işler, resim, müzik atmak silmek, zil sesi yapmak falan ömür törpüsü. Kulağını kaşıyacaksın, bir dakka kaşıyamazsın diyor, tek elinle amuda kalk, diğer elini bacağının arasından geçir öyle kaşı kulağını diyor sana. Her şey amelelik, her şey sinir bozucu, o aldığın telefonu sinirden kırarsın öfkeli biriysen demedi deme. Apple öncesi hayatım boyunca ettiğim küfürler x kadarsa, Apple sayesinde 100x oldu.


  • freedonia  (16.08.19 13:53:26) 
android de iphone da kullandım iphone a devam ediyorum memnunum. kamera senin için önemliyse iphone al. 7 plus kamera olarak 8 den daha iyi. ama 8 daha güncel telefon. durumun müsaitse 8 plus al tabi. limitlerini bilmeden öneriyorum.


  • damla sakızlı dondurma  (16.08.19 14:00:44) 
arkadaslar xiaomi mi serisi amiral serisi zaten. mi6 ile ayni ozelliklere sahip telefon, donemin amiral gemisi. samsung zaten fiyat olarak apple civarinda. android kullanmamin temel sebeplerinden biri paramin olmamasiydi.

telefonla en son ne zaman muzik attim, zil sesi yaptim hatirlamiyorum. resim falan icin artik whatsapp var spotify var ne bileyim netflix var. eskiden root yapip degisik romlar falan atardim samsung ace donemlerinde. e bitti artik oyle hevesim de kalmadi. arayinca alo desin, kamerayi acinca duzgun foto ceksin istiyorum. benim telefonla gunes isigi olmayan herhangi bi yerde cektigim fotograflari gorseniz gulersiniz valla.
  • icim urperiyor  (16.08.19 14:38:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.