[]

beypazarı gezisi

yapacak çok bir şey yokmuş gibi geldi ufak bir google turu sonrası ama yine de fikir almak istedim sizlerden. ne yapsak ve nereye gitsek beypazarı'nda? kahvaltı yapıp gidilecek dolayısıyla öğle yemeği için mekan tavsiyesi olur, gezilip görülecek yerler olur, önerin bakalim.




 
hiç bir numarası yok beypazarının, boşuna vakit kaybı


  • vladimirdökümov  (16.08.19 01:29:07) 
Ben de büyük bir hevesle gitmiştim. Açıkcası yiyip içmelik yer benim için. Havuç suyu,kurusu,bir de almadığıma pişman olduğum yaprak sarması.


  • tulumba  (16.08.19 07:11:21) 
gidip gormeye deger bi yer olmadigina inananlardanim.


  • reshad the lionheart  (16.08.19 07:49:42) 
Kahvaltı için inözü vadisi güzeldir


  • jefferson  (16.08.19 07:49:58) 
Yaşayan müze vardı, hala varsa oraya gidilebilir. Onun dışında havuç suyu, beypazarı kurusu vs alırsın.


  • pati  (16.08.19 07:54:23) 
beypazarına 20-25 dakika uzaklıkta nallıhan kuş cenneti var. bu mevsimde pek su ve kuş kalmamıştır ama orayı da görmüş olursun. yaşayan müze fena değil. daha önce hiç gitmediysen gidilir bence arkadaşların gömdüğü kadar da kötü değil.


  • genc irisi  (16.08.19 09:21:55) 
İnözü vadisinde kahvaltı yapabilirsiniz. araba varsa Nallıhan kuş cenneti var ilerde. Bu sene çok kuş vardı.


  • kendi helvasını kavuran zombi  (16.08.19 09:22:24) 
Yaw ne gömmüşsünüz, yapmayın etmeyin. O kadar da değil. :)

Rota önerim şöyle olacak. Ankara'dan çıkıyorsun, önce doğrudan Çayırhan'a. Sarıyar Gölü kenarında artık çay mı içersin, kahvaltı mı yaparsın, Juliopolis kalıntılarına mı bakarsın, sana kalmış. Oradan Nallıhan'a doğru geçiyorsun. Yol üstünde Nallıhan Kuş Cenneti var, Kıztepe manzarasına karşı bir rahat 15-20 dk. bakarsın, foto çekersin. Nallıhan'da merkezde arabayı park edersin, handa bir kahve içersin, yanında hanım varsa ipek oyası bakarsınız, bazlama falan alırsınız. Nallıhan'da Uyuzsuyu Şelalesi de var dağ bayır yapar, sonra parkur yürürüm dersen. Ben gitmedim hiç, bir dahakine gidicem.

Nallıhan'dan geri dönerken istersen Emremsultan köyüne girer, Tapduk Emre Türbesi'ne uğrarsın, oradan Sakarya Nehri kıyısına inersin. Sonra Beypazarı'na gidersin, güvece, sarmaya, havuç suyuna, kurusuna falan doyarsın, hediyelikçileri gezersin, Hıdırlık Tepesi'ne çıkar tepeden bakarsın, İnözü Vadisi'ne gider, tesislerin birinde çay kahve içersin, müzelere girersin falan filan. Bir günü dolduracak gezi planı sana.
  • faith no more  (16.08.19 09:36:13) 
Mangal seviyorsanız doğal parkı vardı galiba


  • baal  (16.08.19 12:35:07) 
faith no more'a katıldım, amma gömmüşsünüz yahu, tamam abartı bi numarası yok evet ama hiçbir şey yok da denemez, bir sürü ıvır zıvır yiyecek alınabiliyor mesela, yarım günlük güzel bir aktiviteymiş. yarın bir gün araştıran olursa diye yorumumu ben de buraya bırakayım.


  • in vino veritas  (16.08.19 20:20:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.