[]

Kapadokya için önerilerinizi bekliyorum

Merhaba,
Duyuruda araştırma yaptım ama çok bilgi göremedim.. Malum deştikçe de kafalar karıştı.. Gidip gören arkadaşlardan tavsiye istiyorum.

- Tur mu otel mi tavsiye edersiniz? Turla sanki canımız çıkarmış gibi hissediyoruz. Otobüs ile gidildiğinde farklı noktalarda birçok yeri görme şansı yakalıyorsunuz ama bizimkisinin biraz romantik tatil havasında geçmesini istiyoruz.

- Sabah balonları izlemek ve resim çekmek istiyoruz? Tepelere ulaşım nasıl oluyor o kadar erken saatte?

- Konaklama için fiyat performans olarak nereyi önerirsiniz?

Farklı yorumlarınız varsa da duymak isterim. çooook teşekkürler <3

 
turla gidin. rahat edersiniz. tepelere fotoğraf çekmeye araba kiralanıp gidiliyor. tur ayarlıyor onları. göreme veya uçhisar bölgesinde kalırsanız olayın tam ortasında olmuş olursunuz.


  • iddaaci  (15.08.19 22:44:31) 
Birazdan buraya hikmetin reklamcısı gelecek. Her başlığa üşüşür o, ciddiye alma geç.

Göreme’de kalmanı tavsiye ederim. Cave otellerden birini seç al. Göremenin tam ortasında bir tepe var. Aşıklar tepesiydi sanırım adı. Sabahın ilk ışıklarında herkes oraya akın ediyor. Yürüme mesafesi zaten.

Kapadokya eylül sonu ekim başı en güzel dönemlerini yaşar.

Romantik bir tatil planınız varsa tur biraz kasıntı olabilir. Ama şu da bir gerçek ki turla hemen hemen her şeyi görürsünüz.
Kendi başınıza giderseniz görülmesi gereken yerlerin yarısına ancak ulaşabilirsiniz. Eğer altınızda arabanız yoksa ulaşım sıkıntı.

Ha tursuz olsun romatik olsun dersen ben sana sırrı vereyim.
Göremede yerini ayırtıyorsun. Gün batımı için uçhisar dolmuşuna biniyorsun ve kaleye çıkıyorsun. (Mesafe yakın, kaleye tırmanış biraz yorucu. Ama kesinlikle değer. En güzel gün batımı burada) biraz şaraptan yudumluyorsun ve güneşin batışını izliyorsun.

Sabah balonları izlemek için en güzel lokasyon yukarda da belirttiğim gibi göremenin ortasındaki tepedir. Aşıklar tepesi.

Gün içi etkinliği olarak tavsiyem: 50 liraya 2-3 saatlik atv turları oluyor. Akşama doğru o turu alıyorsun. Atv ile civardaki görülmesi gereken yerleri turlattırıyor. Gün batımında adını hatırlayamadığım bir vadiye götürüyor vs..

Genel hatlarıyla tavsiyelerim bundan ibaret. Romantizmin dorukları için otelinizi cave olanından seçin.
  • adwokat  (15.08.19 22:57:11) 
Ben kapadokyaya tur’suz gidenlerdenim. Turistik bölge olduğu için günlük turlar var. Onlara katılabilirsiniz ama grupla gezmek pek eğlenceli olmuyor. Benim tavsiyem araba kiralamanız olur. Atv turu çok eğlencelidir tavsiye ederim. Ayrıca pumpkin göreme restoranda romantik bir yemek önerebilirim harika bir mekandır. Rezervasyon yaptırınız.


  • frontrow  (15.08.19 23:21:49) 
Göreme de topdeck cave restaurant i mutlaka öneririm. O kadar memnun kaldık ki her akşam orada yedik.


  • chavezding  (16.08.19 10:47:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.