[]

Peniste geçmeyen yanma

Yaklaşık bir ay önce peniste yanma, acı(özellikle idrar sonrası bir süre) penis içinde kaşıntı şikayetim başladı. Kız arkadaşımla tatilde olduğumuz bir dönemdi ve çok fazla cinsel birliktelik yaşadık. Bu sebeple tahriş olduğunu düşünerek bir süre bekledim. Geçmeyince devlet hastanesinde bir üroloğa göründüm. Tahlil sonucuna göre idrar yolları enfeksiyonu teşhisini koydu ve antibiyotik tedavisine başladım bir hafta. Ciprasid ve tedradox isimli iki ayrı antibiyotik.

Bir hafta sonra tekrar tahlil yapıldı ve enfeksiyonun geçtiğini söyledi doktor. Gerçekten de idrar sonrası acı ve penis içindeki kaşıntılar geçmişti ama yanma devam ediyordu. Sanki biber sürülmüş gibi ya da fırının içindeymiş gibi. Yumurtalık bölgesi ve makat bölgesi de yanıyordu. Bugün bir de özel hastaneye gittim, buradaki doktor da idrar tahlili istedi, sonuç yine temiz çıktı.

Yanma nasıl devam ediyor dediğmde psikolojik olabileceğini söyledi. Tekrar antibiyotik verip vermemeyi düşündü ama sonunda bir on gün beklemeyi önerdi, sonrasında tekrar kontrole gel dedi.

Sağlıkçı arkadaşlara ve buna benzer bir sıkıntıyı yaşamış arkadaşlara soruyorum. Nedir bu böyle, var mı bir fikriniz?

 
Ben de benzer problemi, gerzek gibi ıslak mayoyla durarak yaşadım.
Çok benzer şekilde iyileşmeme rağmen arada "aah lan yanıyo mu yine" diye panik olduğumu, o hissi yaşıyormuş gibi zıpladığımı ama aslında bekleyince hiç birşey olmadığını fark ettim kaç kere.
Daha sonra ufak ufak iyice gitti bu his.
  • quaker  (15.08.19 21:08:17) 
kız arkadaşınız da test yaptırdı mı, onda olabilir sorun (sadece bir ihtimal)


  • rallied  (15.08.19 21:48:02) 
androflor tarzi pcr ile genis spektrumlu ve cok dusuk enfeksiyonlari saptayabilen bir test yaptirmalisin. ayni zamanda cikan sonuca gore kiz arkadasin da tedavi edilmeli.


  • orpheus  (15.08.19 22:45:24 ~ 22:45:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.