[]

Tr'den Laptop almak VS USA'dan laptop almak

Pek saygıdeğer romalılar!
Şanlıurfa/ Akçakale'ye öğretmen olarak atanmış olduğum ve 4 yılımı orada geçirmek gibi bir zorunluluğum olduğu için kendime canavar gibi olmasa da yaratık gibi bir laptop almayı düşünüyorum. bu uğurda amerika'ya sürekli giden bir yakınımdan laptop getirtmek gibi bir durumum var ancak öte yandan arada fark yoksa güzide ülkemden almayı tercih ederim.
ayrıca güncel bilgilerim celeron 300a falan gibi tarih öncesi dönemlerde kaldığı için bu nanelerden de hiç anlamamaktayım.

(git: www.hepsiburada.com ve (git: www.hepsiburada.com
mesela şu iki laptop arasında SSD harici ne fark var, anlamak için sarfettiğim çaba boşa çıktı.
siz güzel insanlar bu konuda 3500-5000 TL arasında bir laptop önerisinde bulunabilirse müteşekkir olurum.

 
amazon.com'dan alırsanız tr'de garanti kapsamında olmuyor ama sıkıntı olursa amazon'a kargo ücretini karşılayarak gönderirseniz yardım ediyorlar, yanlış bilmiyorsam 1 sene garantili amazon.com'da.

amaç sadece oyunsa masaüstü alın derim yok illa laptopsa 3500e artık maalesef dolardan ötürü yaratık alınamıyor, önerim yok oyun için ekran kartına bakıyoruz, bu sayacağım ekran kartı olan cihazları tercih ederseniz oyun olarak üzmez.
gtx1050 - gtx 1050ti - gtx 1650 diye gidiyor performans olarak.
bundan düşük olarak alacaklarınız aşağı yukarı aynı performansı verir, lol dota oynanır, yeni çıkan oyunlarda min ayarlarda belki.
  • birfincankahvedahaisteyenadam  (15.08.19 21:09:21) 
Bu paylaştığın laptoplar yaratık değil minicik pipi gibi özellikleri olan laptoplar. Yaratık diyince güçlü oyun bilgisayarı dediğini farzediyorum. DonanımHaber sıcak fırsatlar bilgisayar bölümünde laptoplari takip et.
İ5 9300h
GTX 1650 özellikli laptop 4800 civarına vardi. Teknosa olması lazım. Bu paylaştığın bilgisayarlari futbol topu gibi diz üstünde sektirir. (Oyun açısından)
  • dieselsingle2  (15.08.19 21:29:30) 
Dayanamadım link de atayım.

mobile.donanimhaber.com

mobile.donanimhaber.com

mobile.donanimhaber.com

Falan filan.
  • dieselsingle2  (15.08.19 21:31:55) 
elinizdekiyle idare edebiliyorsanız edin, bu dönemde laptop alınmaz; fiyatlar balon.

bilgisayardan anlayan bir tanıdıkla, garantisi devam etmekte olan ikinci el ürünlere yönelebilirsiniz.
  • sfteses  (15.08.19 22:05:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.