[]

Tatil yerlerinde kış geçirenler

Nerelerde kaliyorsunuz / kaldiniz? Olumsuzluklari neler? Mesela bodrumda dogalgaz olmadığını yeni öğrendim. Isinmak baya problem olmali. Yaz kış yaşamak için nereler daha kolaydir? Teşekkürler.




 
Tatil yeri sayılır mı bilmiyorum ama Antalyada kaldım bir süre. Doğalgaz yoktu. Yazın serinleme, kışın ısınma için çoğu yerde klima kullanılıyormuş orada meğer. Sıcak su için elektrikli ısıtıcı aygıtlardan vardı.
Ben yapı olarak üşüyen bir insan değilim pek. Orada da hava sabah erken saatler dışında aşırı soğuk olmadı hiç. En düşük sıcaklık 3-4 derece falandı. Problem yaşamadım pek fazla. Tek sıkıntı suyun ısınması bazen zaman alıyordu, acelem olduğu zaman soğuk dışa girmek zorunda kaldım, götüm dondu bikaç kez.

  • cay koy geliyorum  (15.08.19 16:07:17) 
bizim burda (silivrinin yazlik bi bolgesi) dogalgaz var ama market sadece sezon boyunca var. eylulde kapaniyor, diger marketler de yurume 15 dakika uzaklikta. pazar da ayni yere kuruluyor. arabamiz da yok. o yuzden topluca alisveris yapamiyoruz. merkeze gittikce gunu kurtarmalik aliyoruz. ayrica eczane de yok. hasta olmadan ilac stoklamak gerekiyor. istanbul'a otobus surekli yok, ortalama saatte 2 kere filan anca geciyor.


  • pide  (15.08.19 16:12:00) 
yani şimdi sahil hattını düşünüyorum 10 dakika aralıklarla yerleşim yerleri var biri çok kalabalık iken diğeri çok ıssız oluyor. genel olarak bölge arayamazsınız. aklınızda bi iki yer belirleyip nasıl olduğunu araştırmanın gerekir.

ege Akdeniz bölgeleri kışın da yaşamak için iyidir.
  • ergenpezeveng  (15.08.19 16:35:30) 
Sonucta coluklu cocuklu buyuk aile degilsen bodrumda isinmanin sorun olacagini dusunmuyorum. Dogal gaz yoksa klima veya elektrikli sobayla bulundugun odayi isitirsin evin tamamini isitmak zor geliyorsa.


  • hot potato  (15.08.19 17:17:53) 
Bodrum da yaşıyorum, yaz kış klima devam, kış aylarında şömine süper gidiyor,sıcak su olayını şofben yada güneş enerjisi ile hallediyorsun,doğalgaz o kadarda gerekli değil bence


  • brussss  (15.08.19 19:34:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.