[]

Birkaç kez gördüğüm bir rüya...

...üzerinedir. Çok uykum var ama uyuyamadım, zihnimdeki şeyi paylaşmam gerekiyor. Birkaç defadır katil olduğumu görüyorum. Kabus yani. Ancak bunları basit bir kabustan ayıran bir iki husus olduğunu düşünüyorum. Birincisi tema hep aynı, birini öldürüp bir varile koymuş, evin zeminine gömmüşüm! İkincisi salt pişmanlık duygusu üzerine. Bu beni öyle yoruyor ki uyandığımda gerçekten birini öldürmüş olabilir miyim diye soruyorum kendime. Korku ve endişe değil, kabus deyip geçemiyorum o yüzden. Acayip bir vicdan azabı, ağır bir pişmanlık duygusu. Hatta su an gerçek bir katilin ne hissettiğini bildiğimi iddia edecek kdar tanıdığımı düşünüyorum bu duyguyu. Rüya anlatmaktan hoşlanmadığım için özetledim durumu. Sorum şu:neden aynı tema rüyada çıkıyor, cesetten kurtulma ritüelim neden hiç değişmiyor olabilir?
Gerçek hayatta makul biri sayılırım, fantaziden hoşlanmam. Niye bilmem, söyleme gereği duydum.



 
ben bu işlerden anlamam ama, belki birisinin yazması iyi gelir diye yazacağım (ben yalnızlığı sevmem ben yazsam iyi gelirdi)

ben de eskiden tuhaf bir rüya dizisi görürdüm, yani mesela bugün gördüğüm rüyanın, 3 ay sonra devamını görürdüm ve birkaç gün etkisinden çıkamazdım. korkardım.

beyin tuhaf bir organ. benimkisi tanrı ile ilgiliydi ama uyandığımda acayip ayrıntılı hatırlardım, normalde hiç hatırlamam. Yani üzerine düşünmemek lazım bence bu tür şeylerin. çünkü çıkışı yok diye düşünüyorum.
  • mete kudur  (15.08.19 01:48:14) 
çevirmek zor geldi şu an ama ingilizce biliyorsan şu yorum işini görebilir:

"To dream that you kill someone indicates that you are on the verge of losing your temper and self-control. Consider the person you have killed and ask yourself if you feel any rage towards her or him in your waking life. Your dream may be expressing some hidden anger. Alternatively, you may be trying to kill an aspect of yourself that is represented by the person killed. Identify the characteristics of this person and ask yourself which of these qualities you are trying to put an end to.

To dream that you have been killed suggests that your actions are disconnected from your emotions and conscience. The dream refers to drastic changes that you are trying to make. There is a characteristic that you want to get rid of or a habit that you want to end within yourself. Killing represents the killing off of the old parts and old habits. Alternatively, the dream represents feelings of being let down or betrayed by someone in your waking life. You are feeling overwhelmed, shocked and disappointed."
  • night train  (15.08.19 03:52:40) 
birini fiziksel olarak degil ama bir baska acidan oldurmus veya cok kotu yaralamis olabilir misin ustad? belki de bunun vicdan azabidir.


  • reshad the lionheart  (16.08.19 05:41:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.