[]

Rent A Car a araç vermek

Rent A Car açan bir arkadaş aracımızı kiralamak istiyor.
Bu işlerin raconu nedir. 2015 Clio var, Peugeot 301 alıp kiraya versek falan nasıl olur bilen eden var mı?



 
önümüz kış sezonu ve bayram filan da kalmadı. doğal olarak araç kiralanma ihtimali oldukça zayıf. üzerine ekonomik olarak sıkıntılı bi dönemde olduğumuzu da eklersek bence özellikle bu dönemde bu tip toplara pek girmemenizi tavsiye edebilirim.

kendi şahsi aracınızı da bu tip bi yere vermemenizi özellikle tavsiye ederim. keza araç kişinin kendine ait olmadığından olsa gerek ne kadar extrem hareket varsa aracın üzerinde deneniyo kiralayan şahıs tarafından. aracı geri alırken pek sağlıklı şekilde bulamamanız kuvvetle muhtemel.
  • laragofret  (14.08.19 17:45:12) 
@lara
Araçtan vaz geçiyoruz zaten. Hasarlı araç alıp bu işe kullanma niyeti var.

@hey corc iki türlü de olabilir.
Peugeot 301, 2012-2014 arası 40,50 bin civarı alınabilir.
  • neymis  (14.08.19 20:54:41) 
Veren (araç sahibi) vermesin, alan da (rent a car’cı) almasın. Ben bu işi yapıyorum.


  • Kahir ekseriyet  (14.08.19 20:57:23) 
@kahir neden peki, sorun ne oluyor.


  • neymis  (14.08.19 23:14:15) 
Kiralama işi pis iş. Aklınıza gelmeyecek 50 tane sorun yaşanır. Kısa dönem kiralasanız arabaya yılda 100 kişi biniyor. Kendi arabanı bir gün başkası kullansa bile değişimi hemen farkedersin. Uzun dönem kiralama daha iyi. Yılda bir kaç kişi biniyor. Bu işin en zor tarafı tanıdık düzgün kiracı bulmak. Ben tanımadığım kişilere kiraya araba vermiyorum. Onda da aracın getirisi kısa döneme göre düşük. Bahsettiğiniz araçlar aylık 2000₺ gibi kiraya gidiyor uzun dönemde. Kiranın 1/3 ü masrafa gider. Kalanı rent a carcıyla paylaşsanız aldığınız pay ne onu ne seni tatmin eder. Ben 500 lira için başkasının arabasını başkasına kiraya verip o riske girmem. İşler iyiyken iyi de, bi aksilik yaşarsanız 500 lira ben verseydim de böyle bi sorun yaşamasaydım dersin. Mesleğin buysa yapılır onun riskini alırsın, o ayrı. 1 araçla yapılacak iş değil yani kısaca. Ben bi araba alıp sana veriyim sen kiraya ver diyenleri geri çeviriyorum. Araba almak sorun değil ki düzgün müşteri olsun para yoksa banka kredi veriyor zaten. Araba bulmaktan zoru düzgün uzun süreli müşteri bulmak bence.


  • Kahir ekseriyet  (15.08.19 00:04:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.