[]

Yoldan kamyon gecince sallanan daire

Oldukça eski bir apartıman. Daire yola bakan tarafta bile olmamasına rağmen
Arada otobüs ya da kamyon gecince titreşim hissediliyor.
Yıkılır mı bu bina?


 
bizim eski ev öyleydi, sonra bi 5.9luk deprem oldu ama bana mısın demedi. baya da artcisi falan oldu hatta 4 kusur.


  • mehmed resad  (14.08.19 17:31:44) 
ben bu işin okulunu okudum ama çok da bilmiyorum.

Hatırladığım kadarıyla depremin sallantıyla değil ivme çakışmasıyla alakası vardı. (yanlış olma ihtimali çok yüksek, en son bana şantiyede bu kolonu kaydıralım mı diye sordular kaydırın abi ondan problem olmaz dedim üstündeki toprak çöktü.)


benim oyum: Yıkılmazdan yana.
  • mete kudur  (14.08.19 18:25:36) 
Bizim alt dairedeki velet kosunca bile ev sallaniyor ameke.


  • rusd  (14.08.19 19:07:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.