[]

Dandik elektro gitara modifiye

Halihazırda sert tonlara hitap eden bir gitarım var. Yanına s-s-s kombinasyonunda ikinci bir gitar istiyorum yumuşak tonlar için. ama fakirliğin dibindeki bir öğrenci olduğum için iyi bir şey alamam. En ucuzundan strat kasa bir manual raymond alsam. İlk etapta nefsimi körlese sonra zamanla yavaş yavaş yeni manyetiktir burgudur pickguarddır modifiye etsem nasıl bir fikir olur?




 
Bari 2. el SX falan düşün. Doğru düzgün single coil manyetiklerin 2. eldeki en düşük fiyatı 350 civarı, düşündüğün gitarla neredeyse aynı para. İstersen en kaliteli parçaları tak, iş o gitarı elden çıkarmaya geldiğinde taktığın tüm parçalara tek tek ilan açmak zorunda kalırsın. SX en azından para ve emek harcamasan da işini görür.


  • wrench  (14.08.19 15:03:52) 
Anladım hocam. B planım da para biriktirip squier affinity serisinden bi gitar almaktı. Sx ile squierleri karşılaştırınca ne dersiniz?


  • oculi electrica  (14.08.19 15:11:46) 
Gitarı oluşturan şeyler yalnızca değiştirilebilir olan manyetik, burgu vs değil. İşçilik, kullanılan ağaç, rahatlık gibi şeylere de para veriyorsunuz. Portakal kasa bi strata istediğiniz manyetiği takın, o yine portakal kasa bir starttır. Bence de biraz sabretseniz daha iyi olabilir. Bu arada ikinci el squier de bakabilirsiniz. Amerikan strat olmasa da tatlıdır, keyiflidir.


  • ziya özdevrimsel  (14.08.19 15:16:14) 
Affinity de güzel. SX alanların çoğu alıştığımız o strat imajından dolayı bir süre sonra dayanamayıp headstock'u tıraşlatıyor. Bullet, affinity falan alıp keyfine bakmak varken bence değmeyecek uğraşlar bunlar ama zevk işte.


  • wrench  (14.08.19 15:24:11) 
Butceni zorla standard squier strat al daha asagisina bosuna para verme heves yuzunden. Sonra o gitarin once koprusunu sonra tunerlarini degistir oldu sana canavar. İkinci el olsun tabii bunlarin hepsi


  • acımasız gerçekler  (14.08.19 16:08:10) 
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. En mantıklısı gene beklemek o halde :) peki 200 lira altına bi sss manual raymond buldum alsam bana modifikasyon yapmaktan vazgeçtim komple o haliyle bi çeşitlilik sağlar mi mesela çift humbucker bi ibanezde hendrix çalmaktansa onda çalmak gibi yoksa parayı çöpe mi atmış olurum?


  • oculi electrica  (14.08.19 20:09:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.