[]

Turk olarak gidilemeyen yerler

Gidilemeyen degil de, hani bi turk oraya gitmese daha iyidir gibi yerler var mi dunyada? Ne bileyim, Ermenistan’da mesela, ya da kibrisin rum tarafi gibi? Oralara da giden ve sorunsuz cikan var mi bilemedim tabi.




 
Rum tarafı sıkıntı olmaz.


  • Delay Fuze  (14.08.19 10:05:23) 
Sirbistan'da hicbir sikinti yok, aksine gayet sicaklar. En azindan Belgrad kesinlikle oyle, kirsal kesimi bilmiyorum.
Yerel publarda kimse donup bakmiyor bile bu eleman nereliymis diye.

  • stavro  (14.08.19 10:20:13 ~ 10:20:27) 
Rum tarafinda turk oldugumu hic soylemedim ama lefkosa rum tarafinda turkce konustum bi sokak kafesinde karsimdaki abiyle. “Buralarda pek turkce konusma oyle, belli olmaz” demisti. Oturdugumuz yer solcu bi mekandi ama.

Sirbistan tarafinda da kisiden kisiye degisiyo, otostopla ulkeyi gectim. Genelde rahatlardi.
Bosna’da republika srpska kisminda ama gercekten kendimi tedirgin hissetmistim. Gerci bizi alip evinde agirlayan, hicbir sey odetmeyen abi de orali sirpti ama bizi uyarmisti yani.

En diyebilecegim sey, kosova sinirindaki sirplar da sevmiyor turkleri, pasaportumu gorunce adam beni hucreye koyduydu. Ama belcikali arkadasa kesmedi tabi.
  • kuehles blondes  (14.08.19 10:39:24) 
Kuzey Irak suleymaniye'de Türklere birşey soyleyene şahit olmadım ama Kürtlere iş olan çok gördüm. Size baskı yapıyorlar mı size şöyle yapiyorlar mi? Türkler'e mal mal bakmayı tercih ediyorlar.


  • allah yazdiysa bozsun  (14.08.19 10:59:13) 
kosova'ya alınmayan arkadaşlarım oldu. sınırdan otobüsle yollandılar, havaalanında bir gece hücre gibi bir yerde bekletip ertesi sabah geri yollandılar vs.

aklınızda bulunsun.
  • avianthem  (14.08.19 11:00:54 ~ 11:01:16) 
kazakistan diye biliyorum


  • mayeskuel  (14.08.19 12:15:42) 
Bizimkiler Türk pasaportu ile Ermenistan gittiler gayet sorunsuz biçimde. Orada bulundukları sürede de bir sorun çıkmadı.


  • bokmuhendisi  (14.08.19 12:39:11) 
Sırplardan ziyade Hırvatlar pek sevmez Türkleri.


  • jacque  (15.08.19 09:54:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.