[]

yanlış mı yapıyorum

selam. sıkıntılı olduğum bi konu var. bu sene içinde iki kişiden ciddi anlamda hoşlandım, biri bundan 4 5 ay önce gerçekleşti, adına x diyelim. bu xle buluştuk ettik falan, ben iyice hoşlanmaya başladım kızdan. o da benden hoşlanıyor planlar yapıyoruz şöyle böyle. sonra bi durum oldu bu x beni bi plan konusunda ekti. aslında ekmek doğru kelime mi bilmiyorum, cidden bir işi çıktı o planın olduğu gün, gerçekleştiremedik. benim ama hevesim kırıldı, bastım engeli. bi daha da konuşmadık.

bu olayın çok benzerini dün başka bi kızla yaşadım, y diyelim. beni yine hayal kırıklığına uğratacak bi durum oldu, ben yine bastım engeli her yerden. bu engelleme eylemini de şu şekilde düşünüyorum, yani daha ufacık bi konuda yaşadığım hayal kırıklığına bak, ben eğer bu ilişkiyi devam ettirirsem çok daha büyük konularda çok daha büyük hayal kırıklıkları yaşarım, iyisi mi ben daha yolun başındayken kurtarayım kendimi. en azından yıpranmamış olurum

çok mu yanlış yapıyorum, ya da kezban mıyım napıyorum aq. bana bi yol gösterin.

 
Kızlar kurtulmuş senden. İyi yapmışın valla, hll spr dvm


  • Fusha  (14.08.19 08:39:20) 
Engellemek ne ya? Mağara adamı mısınız? Neden konuşmak yerine engelliyorsunuz?

Kezban ne demek bilmiyorum ama iletişim konusunda müthiş sorunlarınız var bence.
  • levpontryagin  (14.08.19 08:41:51) 
iletişim konularında müthiş sorunlarım vara +1

@üğpoıuy shgbfh güldüm bayağı ama napiym yani o çıkan işi umursamayıp benimle olan plana devam edebilirdi, buna kırıldım galiba. kırılmak hiç hoşuma gitmediği için "ben daha buna kırılıyosam bu ilişki devam etse neler neler olur" kafasıyla yaptım yani biraz.
  • diyarbakir karpuzu  (14.08.19 08:49:54) 
doğru yapıyorsun, bu yolda ilerle. çok şükür bu kızlar kurtulmuş senden, denk gelen diğerleri de kurtulsun.


  • contraparal  (14.08.19 09:21:14) 
asfdasdf hocam çok güldüm kusura bakmayın. Yazıyı okuyunca 4-5 yıl önceki kendimi gördüm. Kezban değilsiniz de kaygı bozukluğu muhtemelen, bir de aileden düzgün iletişim kurmayı öğrenemeyince bu işleri anca 20'lerden sonra halledebiliyoruz, ama çok zor bir şey değil.

Yapmanız gereken şu, engellemek yerine arkadaşa ne hissettiğinize dair mesaj atın. Diyin ki güzel kardeşim, değer verdiğim insanlar beni ekince aşırı üzülüyorum, tamam mantıksız ama, lütfen bir sonrakinde biraz daha önce haber ver, az daha dikkatli ol vs. Karşıdaki de öküz değilse, empati kurabiliyorsa güzelce cevap verir zaten. Ha vermedi diyelim, engeli o zaman basarsın.

Süpriz bir bilgi: herkes sizi hayal kırıklığına uğratacak. Onu engellesen öbürü üzecek yani. Bunu minimuma indirmek için karşınızdakiyle konuşmanız lazım, karşınızdakinin kafanızın içinde ne olup bittiğini bilme şansı yok :/
  • plutongezegendegilmi  (14.08.19 09:41:27) 
İletişim konusunda problemlerinin olduğu açık. Engellemek gerçekten bir iletişim bozukluğu şu durumda. Herkesin işi çıkabilir. Ya da flört ettiği kişiyi hayatının en ön noktasına koymadı diye karşındakine kızamazsın. Sağlıklı bit ilişki yürütmeyi bilmiyor gibi görünüyorsun.


  • physical  (14.08.19 10:22:36) 
Ozguvensiz ve dolayisiyla guvensizsin. Tahammulun yok bu yuzden.
Kendini pek sevmiyorsun pek kabul etmiyorsun ki baskalarinin da herhangi bir davranisini kabul edemiyosun.

  • bradshaw  (14.08.19 12:12:11) 
Seninki yuzlesmekten kacmak. Sikintiyla yuzlesemiyorsun konusmak yerine basiyosun engeli. Bir kere ne olursa olsun aranizda bir muhabbet olmus, kisa sure de olsa birseyler paylasmissiniz. Sirf bunun icin bile karsindaki insana bir aciklama yapma borcun var, damdan duser gibi engellemek cok cocukca.
Kizlari kendinden kurtardigin iyi olmus.

  • palmtree  (14.08.19 13:42:32) 
İnsallah gercek yuzunu maskeleyip kimsenin basini yakmazsin. Boyle devam.


  • pofudukayi  (14.08.19 19:36:46) 
Kezbansın evet


  • turuncu tonlarda  (14.08.19 23:26:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.