[]

tissot marka otomatik saat su alıyor

selamlar,

elimde tissot marka otomatik saat var. 2013'te ikinci el olarak aldığım bu saati, son bir yıl rutubetli bir yerde kullandım ve saatin içinde sıvı kabarcıklar oluştu. saat çalışıyor, herhangi bir sıkıntısı yok. ancak bunu gördükten sonra saati kaldırdım bir köşeye koydum.

şimdi sorum şu: istanbul'da bu saati gösterebileceğim güvenli ve işini iyi yapan saatçi öneriniz var mıdır?

teşekkürler.

 
saatçiler çarşısı var eminönü tarafında bir yerlerde, oraya bir sor derim.


  • selam  (13.08.19 17:37:11) 
tissotların hepsi 23-25m waterproof, sahte bence seninkisi


  • meldaras  (13.08.19 19:58:23) 
Bence de orjinal değildir


  • efruz  (13.08.19 20:03:17) 
orijinal seiko 5 vardı bende. 1 sene sonra su geçirmeye başladı senin dediğin gibi, daha doğrusu buhar oluşuyordu içinde. garantiden değiştim yenisi geldi, yeni gelen de 1 sene sonra aynı şekilde su almaya başladı. en sonunda ücret iadesi aldım. amazon.de'den almıştım elbette


  • burya  (13.08.19 20:06:54) 
saat orijinal, ondan eminiz.

su almıyor zaten. yıllarca havuza da girdim, duşa da girdim bu saatle. su almadı, hiçbir sıkıntı olmadı. burya'nın dediği gibi, buhar oluştu içinde.

bi gidip göstereceğim bakalım.
  • avianthem  (13.08.19 20:54:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.