[]

en kelepir aldığınız / en büyük kazık yediğiniz ürün

soru 1:şimdiye kadar indirim/kupon/kampanya/fırsat sayesinde veya başka türlü elde ettiğiniz en karlı ürün neydi karınız ne kadar oldu?

soru2: herhangi bir sebeple yediğiniz en büyük kazık neydi ve neye maloldu?


 
Sistemdeki bir açık dolayısıyla turkcellden 8 büyük Domino's pizza sipariş etmiş, eşe dosta dağıtmış beş kuruş ödememiştim.

1,5 liraya 32 cigolayt toshiba usb almıştım

Geçen ay idareten, bir iki günlük kulaklık almak için teknosaya gitmiş 50 kağıda preo denen ucuz kulakliktan almıştım. Kulağıma taktım ve beyin kanaması geçiriyordum direkt kapının önünden döndüm iade etmek istiyorum dedim. Servis onayı lazım dedi lolita. Al buyur çöpe at o zaman dedim çıktım. Daha büyük kazık olamaz
  • dolan dolmuş  (13.08.19 11:16:00) 
Dolar yükselmeden birkaç ay kadar önce -belki bir yıl önce-grafik tablet almıştım 2255 dolar kargo dahil şeklinde. 1500 doları geçtiğinden gümrük bedeli de ödedim. O zaman 6500 liraya falan mal olmuştu bana toplamda.

Bugün hesaplayınca 12000bin tl üzerinde bir fiyat +vergiler olacağını fark ettim.

Aynı dönemde bir de bilgisayar toplamıştım. Ona da 4500 gibi vermiştim. Şimdi hesaplasam herhalde 6-7binin üzerine çıkar.

Bence doğru zamanlamayla iyi alışveriş yapmışım.
  • marsargo  (13.08.19 11:45:52) 
en kelepir aldığım şey; ikinci el olarak aldığım ilk aracım, fiyatı piyasaya göre oldukça uygundu, 4,5 sene bindim sıkıntısız..

sonra kaşıntı tuttu onu satıp sıfır araç aldım o da muhtemelen yediğim en büyük kazıktır
çünkü sıfır araba = yüksek değer kaybı, yüksek kasko ve bakım masrafları demekti.
  • nuisance  (13.08.19 12:39:14 ~ 12:39:33) 
1-Laptop almıştım 10 sene önce. Mağaza açılışı sebebiyle oldukça ucuza gelmişti. Min 300 lira kârdaydım.

2-Büyük kalemlerde çok şükür hiç kazık yemedim. Ama küçük kalemlerde çok oluyor. Ustalar küçük küçük saplar mesela. 50 liralık şeye 150 derler.
  • the coon  (13.08.19 16:37:20) 
300 liralık varta şarj cihazını 10 tl ye almıştım.
Yediğim en büyük Kazık eniştem den geldi, miktar söyleyemem ama bayagi sağlam yedik ailecek.

  • m orak  (13.08.19 22:45:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.