[]

araç muayene ile ilgili bir kaç soru

selamlar.
pazartesi günü aracı muayeneye sokmam gerekiyor.

- Alüminyum yanık örtüsü, 1 Adet demişler bunu nerden temin edebiliriz?

- Üçgen Reflektör: Motosikletler ve motorlu bisikletler hariç tüm motorlu araçlarda 2 adet.
- Yangın Söndürme Cihazı: Sayısı, cinsi ve kapasitesi araç sınıfına ve aracın kullanım amacına göre değişiklik gösterir.

bunlar da eksik nerden alalım?

dudullu'daki istasyona gitcez, bunları temin edebileceğim bu iş için çalışan yerler var mı? tek bir yerden alsak hepsini süper olur (ilk yardım malzemelerini eczaneden alıcaz onda sorun yok)

ayrıca tecrübeli arkadaşlar muayene işlemi ne kadar sürer bilginiz var mı?
ne yapmam ne yapmamam gerekir işin inceliklerini de söylerseniz fena olmaz.

(sözlükteki başlığa ve tüvturk'ün sitesine göz attım tabi ki)

 
buyuk marketlerde bulunabiliyor o malzemeler. en kolay oyle bir yerden temin edebilirsiniz.


  • sourlemonade  (10.04.10 15:36:26) 
bu dediğin eksikleri tek tek almak yerine kapıda veya süpermarketlerde set olarak satıyorlar, oralardan almanı tavsiye ederim. dudullu da muayene işlemi eğer fazla bir eksiğin olmazsa 1 saatten az bir sürede bitirirsin tabi yoğunluğa da bağlı.
oraya gidince ilk işin içeriden sıra numarası almak. bu aldığın numara ile oradaki bankolara muayene ücretini yatırıyorsun ve daha sonra arabanın yanına geçip adının okunmasını bekliyorsun.

  • portakalplus  (10.04.10 15:40:32) 
yani bütün bir listeyi dediğiniz yerlerden temin edebiliriz.
kapıdan almak en kolayı sanırım, babamla gideceğimiz için uğraştırmak istemiyorum söylenmeye başlıyo da...

  • leon  (10.04.10 16:00:01) 
marketlerden almanı tavsiye ederim ancak mecbur kalırsan kapıda ki satıcılara yönelmelisin. araçta bir sorun çıkar ise hemen muayene istasyonunun arka tarafında kadosan var orada ki yerlerden çabucak yaptırabilir ayrıca far, stop lambası gibi durumlarda seyyar oto elektrikçileri var haberin olsun. şimdiden kolay gelsin.


  • portakalplus  (10.04.10 16:41:31 ~ 16:42:28) 
markette 3 liraysa orada 13 liraya satarlar, haberin olsun. :))

trafik seti olarak geçiyor sanırım o. komple paket halinde satıyolar zaten.
  • hevipeyra  (10.04.10 17:13:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.