[]

Evi uzun sure kapalı tutmak

Selamlar
Şimdi direk konuya geleyim. 6 ay askere gideceğim kiralık bi evde oturuyorum ama eşyalarımı toplamak başka yere koymak gelince ev aramak cok daha zor olacağı icin evin kirası vererek 6 ay sonra geri dönmeyi düşünüyorum.
Simdi soru şu ben elektriği ve suyu kapatırım komple onda problem yok ama onun dışında ne yapmam gerek? Kitaplarının üstünü naylon bir örtüyle kapaticam tv ve diğer makinaları da kapatmayı düşünüyorum.
Önerilerinizi alabilir miyim? Bir arkadaşa anahtar vermeyi düşünüyorum ama yine de önlemimi almak istiyorum.

 
Açılma ihtimali olan pencereleri bantla. Suyu kapattırsan bile muslukların kapalı olduğundan emin ol.

6 ay boyunca askerde de para harcayacaksın. Kirayla beraber totalde 10 bini geçer. Geç değilse bedelliye başvur. İlk haftanın sonunda bana dua edersin.
  • the coon  (13.08.19 07:28:41) 
Dogru diyosun da bedelli 35k. Ben iş yerinden çıkarken tazminat alabilecem normal gidersem yoksa şirket cok boktan hicbir sekilde vermemek icin elinden geleni yapar. 8 senedir çalışıyorum 40k falan tazminat yapıyor. Hem bedeline 35k verip hem de tazminatı almayınca zarar büyük oluyor. Mecburum yani bir yerde. Baska şansım olsa bedelli ilk tercihim zaten. 35bin krediye 55bin falan geri ödeme var bide onu da hesaba katınca 6 ay cekicez :)


  • yapma be  (13.08.19 07:34:14) 
6 ay gittim geçen sene yaşım tutmadığı için. Değil 15k 150k verirdim. Öyle boktan geçti :D tazminat vermeme gibi bir hakları var mı ya? Sanmıyorum


  • glamdr1ng  (13.08.19 08:51:00) 
35k çok veremem diyen dillerin. Gittiğin ilk hafta hiç duymadığın küfürler edecek.


  • paudi  (13.08.19 09:01:29) 
Fisleri cek. Buzdolabini bosalt. Kapagi azicik acik birak. Araya bez falan koy. Vanalari kapat (su ve dogal gaz). Lavabolarin ve giderlerin uzerine kapak gibi seyler yerlestir (uzun sure kullanilmayan giderler genellikle koku yapiyor) perdeleri cek. Evde cicek falan varsa arkadasina ver. Etrafta yiyecek birakma. Baklagillerin kavanozlari kapali olsun.


  • nax  (13.08.19 09:17:13) 
esyalarin uzerini naylon ortuyle degil kumasla, carsaf vs. kapatin. naylon nefes aldirmadigi icin icindekileri curutuyor, kumas iyidir.


  • kassiopeia  (13.08.19 12:00:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.