[]

Huawei P30 Pro alinir mi?

Telefonumu degistirmem gerekiyor.
Onumde Huawei P30 Pro opsiyonu var. Inanilmaz ucuzlamis malum nedenlerle... Dusuk fiyatinin ustune extra bir indirimi de (660 Tl nakit eline oduyor pesinen) var. Ancak su Google, Android kisitlamasi olayi isi alengirli hale getirdi.

Huawei yetkilileri, satin aldiginiz ya da almak uzere oldugunuz piyasadaki hicbir Huawei telefonu etkilenmeyecek vs diyor. Hersey, hatta yakinda cikacak Android Q bile update edilecek, 2 sene hardware garantisi veriyoruz vs vs diyor. Ancak bazi "bilir kisiler" de su anda sorun olmasa da seneye belki google map, whatsapp ya da bazi android uygulamalari dogru duzgun kullanamayabilirsiniz diyor.

Bu telefonu alirsam beni 3 sene gotursun yeter 3 sene sonra yine bedavaya ayni aylik taksitlerle baska bir telefona gecis yapmam mumkun.

Bu sartlarda bu telefon alinir mi? Yoksa seneye bugunler saci basi yolar miyim?Yoksa 3 sene beni gayet guzel goturur mu?

Cevaplar icin simdiden tesekkurler.

 
3 hafta önce dubaiden axiom telecomdan mate 20x 5g 256gb aldım, bu dediklerinizi oradakilerde söyledi. telefona/yazılıma birşey olmayacağını planlı program dahilinde android güncellemelerini alacağını vs. 3 yıl garantili olunca ve büyük ekran başka telefon bulamayınca bende kaçırmadım satın aldım.

Seneye sorun olur mu olmazmı, bunun garantisini şuan google ceosu bile veremez. Her şey trump'un bir lafına bakar. Bilinen markalarda, mate 20x ayarında telefon olsaydı muhtemelen huawei almazdım.
  • krtkartal  (12.08.19 01:51:44) 
bende var p30 pro, kamera baya iyi ama android sevemedim. uzun süre gider ama.

google'ın öyle uygulama desteğini falan keseceğini sanmıyorum, harmonyos'u da merak etmiyor değilim.

kaça düşmüş bu arada, ne kadar kazık yemişim merak ettim :) 256'lığı 7bine almıştım ben, şimdi düşündüm kazık yemeden de iyi paraymış ya, başka alabilirmişim

bir de hızlı şarj/hızlı kablosuz şarj baya iyi, 30 dakikada %70 hakikaten
  • passion rules the game  (12.08.19 07:53:41 ~ 07:59:36) 
Ingiltere'de ayda £29 vererek, 3 sene kontrat ile bedavaya alabiliyorsunuz. Huawei kampanya dahilinde ustune £100 nakit geri odemesi yapiyor. £29'a 5000 dk + sınırsız mesaj + 2gb data da dahil.


  • marcus daralyus  (13.08.19 03:41:40) 
valla bence mantıklı, yalnız data biraz azmış ya, ben oradayken daha fazla ve daha ucuzdu o2 bile.

sözün özü 3 sene götürür, ama şans varsa iphone daha mantıklı olabilir :)
  • passion rules the game  (13.08.19 09:20:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.