[]

Kuzenime agda yapacagim! Yardim!

Sirti dahil baya killi birisidir, benden rica etti ama daha once agda ile alakali hicbir tecrubem yok. Agda bantlari ile yapacagiz, kolaylastirici tavsiyeleriniz var mi?

Bir de, kendimiz yapmak yerine kuafor/berber tarzi yerler daha mantikli olmaz mi? Oralarin da hijyenine guvenmiyor.


 
Tatil için filan mı? Makine ya da tüy dokucu kullansın. Ağda acisına dayanamaz bence. Üstelik aldıktan sonra kıpkırmızı olur ve her tarafında sivilce çıkar. Ağdanın olayı o. Ha kıllar sert değil de ince ise bir ihtimal daha acısız ve kizariksiz olabilir.

Bimdeki ağda bantları muhtemelen çöptur. Daha kaliteli birşey bakın illa ağda olsun diyorsaniz ya da erkeklere ağda yapan iyi bir yerde yaptırın. Onların kullandığı ağda farklı oluyor. Ha yok evde yapicaz diyorsanız öncesinde sıcak bir duş tüyleri yumuşatır. Ağda kullanmadan önce de kuru tene pudra dökün.
  • elorelia  (10.08.19 20:32:59) 
Ağdacılar daha iyi hem pratik hem de sanıldığından daha hijyenik oluyor. Ağdaya kazara dokunursanız temizlemesi çok zor. Sir ağda yerine veet ağda bandı alın daha iyi. Bimdekiden daha iyi.Tekli paket maksimum 25 30 tldir. Yeter mi bilmem ama. Alan geniş ise yetmez.


  • damla sakızlı dondurma  (10.08.19 20:40:34 ~ 20:41:10) 
Bimdeki ağda bantlarını ben kollarım için kullanıyorum, gayet iş görüyor ama tabii mesela bir veet gibi bir bandı üç dört kez kullanamıyorsun, tutuculuğu çok yok da benim kollar ince tüy olduğundan tutuyor, ben kıl takıntılı olduğumdan alıyorum, diğer bölgeler lazerli bunları lazer çözmüyor.
Erkek kılı içinse bence uzunsa bir miktar makasla kısaltıp ağda bandı yapıştırmak gerek. Uzun kıla dolanıyor ağda, çok verimli olmayıp ekstra acıya sebep oluyor.

  • somethinginthewayshemoves  (10.08.19 20:40:59) 
Bilen bir yere gitsin, marketten alacağınız ağda bandıyla olmaz o.


  • kobuzchu kiz  (10.08.19 20:47:15) 
Hem erkek hem de sizin bu konuda hiç tecrübeniz yok.
Bu işi yapan bir yere gitsin.

Kıl kökleri kalın ve hayatında ilk defa duyacağı bir acı. Ben kadın olmama ve yıllarca ağda yaptırmama rağmen koluma ilk yapıldığında duvarlara tırmanıyordum acıdan. Hala bikini bölgesi ağdasında perişan olan arkadaşlarım var.

Ağda bantlarını eliniz alışkın değilse kullanmak zor. Üstelik kıllar kalın olduğu için yetersiz kalması muhtemel.

Bir profesyoneller daha acısız, temiz ve kolay sonuca ulaşırsınız.
  • balik kraker  (10.08.19 21:35:56) 
lazer olmadan önce ablam da bana ağda yapıyordu hhehe :D

bana yaptığı ağda çok acıtmıyordu. bi makine vardı kartuş gibi birşey, içindeki ağdayı eritip rollon şeklinde sırtıma sürüp, üstüne kağıt yapıştırıyordu. bu dediğim şeyi deneyin bence.

edit: rollon ağda olarak geçiyormuş ismi.
  • false pretension  (10.08.19 22:33:56 ~ 22:34:30) 
Bantlarla olmaz. Hem duzgun alamazsiniz hem de bir suru ugrasirsiniz. Agdaciya gidin. Cabucak bitsin


  • nax  (10.08.19 22:42:20) 
Çam sakızı denilenden ağda alın marketten. Sıcak suda ısıtın. Su içine girmesin yalnız.

Ağda reyonlarında bu doktorların dilinize bastırdıkları çubuklardan oluyor 2-3tl. Ondan da alın.

Bez/eski tshirt olur atlet olur/ kesin.

Ağdayı kılların çıkış yönüne doğru sürün, bezi yapıştırın, ters yöne tek seferde güçlü ve hızlıca çekin.

Küçük küçük yapın yalnız. Hem çok acımaz, hem çekmeniz kolay olur.

Acı eşiği yüksek değilse buz/pudra/bepanten kullanın.

Hazır ağda bantları bence iyi almıyor + yapış yapış kalıyor, suda erimiyor özel yağından alıp masaj yapa yapa sökmek gerekiyor.
  • influx  (10.08.19 23:34:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.