[]

Makyaj!

Şimdiye kadar hafif bir göz makyajı dışında makyaj yapmadım ama artık yaş ilerledikçe yüzüm ve göz altlarım için bişeyler kullanma ihtiyacı duyuyorum. Yüzümü çok terletmeyecek hafif bir makyaj için neler kullanabilirim?




 
Günlük cilt makyajı mi? Bence gerek yok cildini çok erken yorarsin. Arada gözaltıların için kapatıcı kullanmak daha mantıklı. Wetn wild kapatıcı kullanıp memnun kalmıştım ben.


  • elorelia  (10.08.19 14:51:13) 
gözaltı için concealer yani kapatıcı.
göz kapağına da uygulanabilir, daha net bir görüntü sağlar.
belki aydınlatıcı da olabilir.
kapatıcı dendiğinde illa kalıp gibi düşünmeyin, çok hafifleri ve başarılıları var.

yüz için de fondöten diyeceğim, ama on bin çeşidi var.
bir de, ben fondötenden ziyade makyaj bazlarından yanayım.
yani makyaja başlamadan önce sürülen, cildi "eşitleyen" ürünler var.
o tarz şeyler olabilir ciddi bir kırışık sorununuz yoksa.

bir de cilt bakımınızı ihmal etmeyin tabii.
  • blatta hiberna  (10.08.19 14:54:02) 
Kusursuz bir cildiniz varsa(kızarıklık, leke, sivilce izleri vs yoksa) BB krem, gözaltı kapatıcısı, bir allık, ruj, 3lü ya da 4lü bir far paleti, rimel, kaş farı gibi ürünleri alabilirsiniz. Bir de bu ürünleri uygulamak için göz fırçası, sünger ya da föndöten fırçası alabilirsiniz.


  • nick konusunda kararsizim  (10.08.19 15:15:50 ~ 15:16:13) 
Highlighter cook fresh gosteriyor bence.

Hafif gozalti aydinlaticisi, seftali/pembe tonlarinda allik, ince bir eyeliner, rimel, nude bir ruj ve azicik highlighter bitti. allik zorunlu degil eger cok gelirse. ama hem hafif hem de cok bakimli gosteriyor bu tarz makyajlar.fondoten vs onermiyorum cilt yapisini bozuyor cunku.cok merak ediyorsab fondotenle karisik gunes kremleri var o da ayni etkiyi veriyor hem de daha az zararli.
  • bugun hava gunluk gureslik  (10.08.19 15:33:58) 
Fondöten yerine BB krem öneriyorum. Yüze boya sürülmüş gibi durmuyor ve cilt tonunu da doğal bir biçimde eşitliyor.


  • wish i could find a way to disappear  (10.08.19 15:40:04) 
bu zamana kadar makyaj yapmadıysan güzel bir cildin vardır. orta yaşlı cildi güzel doğal hatun yok denecek kadar az. o yüzden makyaj yapma bırak olduğu gibi kalsın. bence daha güzel görünürsün.


  • ergenpezeveng  (10.08.19 16:29:18) 
eğer sivilce veya leke problemin yoksa fondoten yerine kesinlikle BB kullan cok daha hafif ve renk esitliyor, ozellikle watsonsda satilan pure beauty markasini cok begeniyorum. buna ek olarak gözaltı icin bir kapatıcı ve surdukten sonra sabitlemesi icin transparan bi pudra kullanabilirsin, sadece bunlarla yuzun cok donuk durabilir bu yuzden seftali tonlarinda bi allık+aydinlatici+rimel ve son olarak yaz aylarinda hafif bi gloss sürdün mü tamamdir


  • kisalafinuzunu  (11.08.19 02:54:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.