[]

Easyjet kabin bagajı

Kilo sınırı yokmuş ama belli boyutlara uyması gerekiyormuş. Bir de ikinci bir çantaya izin yok sanırım, e benim kol çantam ne olacak?
Boyutlara uygun bi kabin boy valiz kullanabilir miyim yoksa illa sırt çantası mı olmalı? Çanta olmalıysa mesela decathlon 30 veya 40 lt sırt çantaları uyar mı kurallara?
Hiç anlamadım bunların dertleri ne,bilale anlatır gibi lütfen.

Not: daha önce hiç rynair easyjet vs kullanmadım cahilliğime verin.

 
70 lt lik sırt cantamla ryan air'de ve easy jette yolculuk yaptim.


  • proteus  (10.08.19 02:09:39) 
eksiup.com

Havalimaninda bu standlari goreceksiniz. Eger valizinizi buna koydugunuzda taşmıyorsa sorun yoktur. Bu olculer de sirketin web sayfasinda mevcut. Kol cantanizi da yaniniza alip kucaginiza koyabilirsiniz. Canta kutu poset artik ne ise onemli olan sitede belirtilen olculerde olmasi. 30,40lt decatlonlarda sikinti olmaz. Ama 70 ltlik dolu bir sirt cantasiyla ucaga binebilmeniz cok zor.
  • hepbiarayisicinde  (10.08.19 09:43:40) 
proteus gibi 70lt'lik cantalarla veya dagci cantalariyla ryan air'de elini kolunu sallaya sallaya gecenler varken kabin bagaji kutunun biraz disina tastigi icin kilo basi para odeyenleri gordum. genelde anladigim kadariyla sirt cantalarina sikinti cikarmiyorlar. kol cantasini da problem etmeyebiliyorlar ama ben olsam riske atmaz onu da sirt cantama koyardim.


  • in vino veritas  (10.08.19 10:07:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.