[]

Turkiye'de favori sehirlerarasi otobus firmaniz hangisi?

En guvenli, konforlu...




 
Pambıkkale. <3
Kapanacak diyorlardi, kapanmadi hala. Umarim kapanmaz.

  • dont eat me  (09.08.19 22:49:15) 
ekşiciler pamukkale'yi sever ama iç işleyişini bilseniz önünden geçmezsiniz. aile şirketidir. izmir'de maaşları müdür elden veriyordu ve patronu geçmişte güzergah kapma çatışmaları sırasında vurulduğu için topaldır, daha çok şey var da yazmak zor geliyor. tabi atatürkçülükten yürüyüp puanları topladı orası ayrı.
benim favorim yok şahsen, ulusoy 15 sene önce iyiydi ama şu an öyle bir firma halen var mı onu bile bilmiyorum.

  • night train  (09.08.19 22:56:19) 
pamukkale iyi. ulusoy'dan ayrılan ali osman ulusoy da iyi gibi. kamil koç çoğundan iyi ama çok da güven vermiyor.


  • istambul  (09.08.19 23:27:01) 
yaklaşık 10 yıldır hiç otobüs kullanmadım ama yarın kullanacak olsam tek tercihim olur: varan.


  • goodz  (10.08.19 00:10:11) 
Yerel firmalardan sürpriz çıkabilir favorim Niğde aydoganlar turizm


  • ZetaStar1903  (10.08.19 00:38:16) 
2009-2015 arası hep Kamil Koç kullanıp memnun kalmıştım ama son zamanlarda bozduğunu duyuyordum, sonra bu yangın olayı oldu... Ekonomi yüzünden bir yerlerden kısa kısa canımıza kasteder hale geldiler sanırım.


  • nhk ni youkosu  (10.08.19 00:42:31) 
Ben Kamil Koç sanırdım otobüsleri konforluydu hizmetinde de hiç rahatsız edici bir şey görmedim ama geçen yanmış aracı duyunca şaşırdım üzüldüm nasıl böyle bir ihmale izin verirler. Artık ona da güvenmiyorum sanırım bu anlamda güven veren şirket yok hepsi Allah'a emanet gidiyor. Pamukkaleden genel olarak memnun insanlar onu duyuyorum.


  • eksi sozlugun tatli insani  (10.08.19 00:43:39) 
hepsi birbirinden kötü ama mecbur kalınca pamukkale kullanıyorum.


  • Whily  (10.08.19 01:07:33) 
Vivalines ama sadece İzmir ve Bodrum'a gidiyor


  • blacksky  (10.08.19 06:45:45) 
Varan'ın Varan, Ulusoy'un Ulusoy olduğu zamanlarda Varan'ı tercih ederdik ailece.
nasıl battı anlamıyorum, ama diğer yandan anlamak zor da değil tabii.
şu anda o zamanlardaki kaliteye yaklaşan bir firma yok bence.
denk gelirsem Ulusoy kullanmaya çalışıyorum.

metro, pamukkale, kamil koç, vb. hepsi birbirinden kötü.
  • blatta hiberna  (10.08.19 07:29:18 ~ 07:35:58) 
nilüfer turizm. biraz da mecburiyetten çünkü alternatifleri de kötü.

kamil koç asla değil, zorunlu olarak kullandığım zamanlarda bir kere bile çalışan emniyet kemeri görmedim, hepsi bozuk ya da yok. denetim sıfır.

bonus: üniversiteye gittiğim yıllarda ben de kamil koç ile kaza geçirdim bu da burada dursun. inegöl - mezitler'de karlı yolda sollama yaparken sol tekerleği su kanalına daldırıp 60-70 kms hızla istinat duvarına girdi. yan camlar patladı ama allahtan kimseye bir şey olmadı.
  • rawr  (10.08.19 10:17:08 ~ 10:19:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.