[]

köpek ısırması hakkında

parkta çocukları kovalayan bi köpek gördüm. en fazla 1,5 yaşında. tatlı mı tatlı bi köpecik. geçenlerde de gördüm aynı şekilde. çocuklar kaçtığı için oyun oynamak istiyor ama biraz sert geldi bana. hepsi korkudan kaçınca köpeğin önüne atlayıp sakinleştirmeye çalıştım ama benimle de aynı şekilde oynadı. şort giyiyordum bacağımda ağzını, sıcaklığını hissettim. sonrasında elimdeki çantayı falan ısırdı. şimdi bacağıma baktım zaten kan vs kesinlikle yok ama ne bileyim korktum da. birşey yapmaya gerek var mı? köpeğe yüksek sesle hayır deyince oturdu. büyük ihtimalle çocuklar koştuğu için öyle alışmış.

edit: şimdi fark ettim de bacağımı patisi ile çizmiş. kanamamış ama kızarmış çizgi şeklinde


 
Bir şey olmaz. kaçan kovalanır


  • kitik  (09.08.19 17:46:38) 
özel hastane mi yoksa devletin mi acili yapıyor?


  • everythingok  (09.08.19 20:09:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.